hayırçok az bilgi var google bir cinlerden varlık ama nasıl bir varlık
davet etmeme gerek yok bu ay veya yıla dogum satine göre ruhani varlıklar insanları seçiyorlarmışlar öyle birşey var başımda kime gitisem aynısını dedi ve en der de olsa şans mı belamı anlıyamadım çagırmadan hocalar tütsüler vedi bunun sonunda cin aşıretinin ve huddamın tekrar bag kurcamı söylediler
hüddam lar hakında tecübeniz ve yaşadıklarınızı ve ne denli güçlü olduklarını paylaşırmısınız rica etsem
sana şunu söyleyim o zaman fiziksel güç bakımından iki elleriyle dünyayı kaldırabilecek kadar güçlüler
bunu nerden çıkarıyorsunuz onlar zihninize sizi öyle göstermek istiyolar die öyle görüyosunuz böyle 2 eliyle dünyayı kaldıracak güç lfn die bişey yok onlarda bi duvarı tutup başka yere koyuyolar fln sadece size gösterdikleri zihninize kurdukları oyundur kendilerini güçlü göstermek için.
ben 19 yaşındayım ve bu derti 10 yıldır musallat diye biliyordum küçük oldugum dan kimsede tamah etmedi ve daha sora birşeyler ögrenmeye başladım bit kilerle ilgili veya bunun gibi bir çok olay sora hoca hoca gezdim bana yıldızlarımla ilgili oldugunu ve safran cin elması yıldız çam püskülü gibi bitkiler verip her cuma sela ile ezan arası tütsü etmemi he huddamın gelceni söyledi bir çok hoca aynı şeyi dedi bin kişide milyonda birde olsa oluyormuş
bunu nerden çıkarıyorsunuz onlar zihninize sizi öyle göstermek istiyolar die öyle görüyosunuz böyle 2 eliyle dünyayı kaldıracak güç lfn die bişey yok onlarda bi duvarı tutup başka yere koyuyolar fln sadece size gösterdikleri zihninize kurdukları oyundur kendilerini güçlü göstermek için.
Tamam arkadaşım yanlış anlama beni kimseyi kırmak istemem iyi geceler.öğrenmeye çalışıyorum senin hüddam olarak adlandırdığın şeylerde hüddam deil bunun ayrımını yapamıyorsun arkadaşım dahaeskiden meraklıydım böle şeylere ama artık deilim dersimi aldım sen inanmak istediğine inan ilim öğren diyincede ilim cin öğrenmek deildir eskiden bende senin gibiydim
ama yanlış anlatmak yanlış anlattımmı olay bitiyor bida hiç gelmiyorlar ve musallat oluyor zararı oluyor anlattın bitti.
kardeşim ben burdan karadenizde gezmedigim yer kalmadı adı yamana kadar gitim şeyh lere hepsi aynı şeyi şoyledi seçkin kularını Allah bazen böyle ödülendirirmiş şeyh lerdemi yalancı hadi hocaları geçtim benim onun kuralarına uymadıgım için zaten bir sürü dert yaşadım ve gitigim hocalar anlaşmanın yeniden yapıla bilcegini söyledi rusiand emin ol bana küçüken ögretikleri şeyler bana yeti bluya kadar sorun yaşamadım çok güçlüler enerjileri geldigi zaman mütiş bir enerji yajıyor insanın saçlarını elektirik çarpmış casına bir dikilme ve bunun gibi çok vb hocalar ona uymamam gerektigini söylediler ve birde kafir cin aşiretinin sonunda bana tabi olcagını söylediler
ve mütiş derecede duru görü ve ya birçok pisişik güç telkinazi gibi yeteneklerimde gelişti inanan inanır