nehir Kayıtlı Üye 4 Nis 2009 #1 Buradan bütüün ev kadınlarına sesleniyorumm bu fırsat kaçmaaz anacım :driving::driving: Haydi ev kadınları tarota ( Ev işi de yaparım, fal da bakarım, kariyerde... Admin notu:Forumumuzda başka sitelere ait link vermek yasaktır ...
Buradan bütüün ev kadınlarına sesleniyorumm bu fırsat kaçmaaz anacım :driving::driving: Haydi ev kadınları tarota ( Ev işi de yaparım, fal da bakarım, kariyerde... Admin notu:Forumumuzda başka sitelere ait link vermek yasaktır ...
nehir Kayıtlı Üye 4 Nis 2009 #3 (siteyi ziyaret edin kartların adıyla aynı adı taşıyor, fal da baktırın ordan..)
PUNKY Kayıtlı Üye 4 Nis 2009 #4 nehir' Alıntı: (siteyi ziyaret edin kartların adıyla aynı adı taşıyor, fal da baktırın ordan..) Genişletmek için tıkla ... Benim falım fallanmış zaten hihih alana mani olmayayım ama, teşekkürler...
nehir' Alıntı: (siteyi ziyaret edin kartların adıyla aynı adı taşıyor, fal da baktırın ordan..) Genişletmek için tıkla ... Benim falım fallanmış zaten hihih alana mani olmayayım ama, teşekkürler...
nehir Kayıtlı Üye 8 Nis 2009 #6 Bilgisayarında internete bağlanmadan Housewives Tarot açmak isteyenler bana msj atsın :hurray:
nehir Kayıtlı Üye 10 Nis 2009 #9 asagnak' Alıntı: ben varım nasıl olacak Genişletmek için tıkla ... gönderdim