Sorum detaylı açıklama yapmadığım için yanlış anlaşılmış sanırım özür dilerim ben ademoğlu derken bu dünyaya bir görevi olduğu için içinde tanrısal öz barındıran insanı yani ruhu olan homosaphiensi kastetmiştim homosaphiens derken de tanrısal özü olamayan evrim yoluyla yaratılmış insanı kast etmiştim yani şöyle doğada hayvanlar var maymunlar,inekler,tavuklar vb onların amacı doğanın dengesini sağlamak ve semavi dinlere göere onların ruhu yok sadece ademoğlunun yaşayacağı dünya da düzeni sağlamak için evrim yoluyla oluşturulmuş varlıklar bilime göre insan da bu yolla oluşmuş tesadüfen bilinci gelişmiş bir hayvan ben de diyorumki belki ademoğlu denilen kavram ruhtur aslında.ilk insan yani adem ilk ruhu olan insandır ve bu ruh dünyadaki bilinci en yüksek hayvan olan insana rastgele olarak aktarılmıştır bu durumda içimizdeki her kez yani bütün insanlık bir ruha sahip olmayabilir bazıları sadece bilinci gelişmiş hayvanlar bazıları ise bir ruha sahip ademoğulları olabilir sorum bu şekildeydi.Sorum daha çok adem den önceki insan türlerinden bahsediyorum ve genetik olarak homosapiensle ademoğlu aynı mı? Gibi algılanmış sanırım ancak ben genetik olarak değil ruhsal olarak bir ayrışmadan bahsettim.Videosunu paylaştığım yani soruyu sormama neden olan kişi bir kabalist sanırım ve kaynak olarak islamı almadığı için islami sayılabilecek terimleri kullanınca kavram kargaşası yaşanmış.Bilgilerini varlıklardan aldığını söylüyordu diye hatırlıyorum ancak doğruluğunu bilmiyorum tabi.