"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hologram

Teknolojiyle? Bunun aletleri var. Bana sorun biraz kısır kalmış gibi geldi. Amacını yazarsan daha detaylı olur. Kendi el yapımı hologram aletini tasarlamak istiyorsan bunun youtubede videoları var. Basit ama görmek açısından güzel.

Teknolojiyle? Bunun aletleri var. Bana sorun biraz kısır kalmış gibi geldi. Amacını yazarsan daha detaylı olur. Kendi el yapımı hologram aletini tasarlamak istiyorsan bunun youtubede videoları var. Basit ama görmek açısından güzel.
Haklısınız meseleyi biraz daha açmam gerekir. Yapılan boyut geçiş sırasında bu dünya icin yaratabileceğimi bi hologramdan bahsediyorum.

Haklısınız meseleyi biraz daha açmam gerekir. Yapılan boyut geçiş sırasında bu dünya icin yaratabileceğimi bi hologramdan bahsediyorum.
Uuuuuu. Biraz hizli giris oldu benim icin ozellikle. Boyut gecisi icin mi hologram sart yoksa boyut gecisini yapabiliyorsunuz halin hazirda, ek olarak hologram mi gerekiyor? Ona gore sorularimiz artacaktir.

Geri