merhaba 2 yıldır tanıstıgım bir insan vardı ben bu bırlektılıgımızden aılesınden bazı kişiler devamlı karşıydı çok kez ayrıldık ve yaklasık 1 yıldır görüşmüyorduk sonra tekrar görüşmeye başladık ve evlenmeye karar verdik..annesının de oldugu bir ortamda dini nikahımız yapıldı ve yazada dügün ayarlanması yapıldı ..ben dügün ıcın hazırlıklara basladım..tabi bu sürede aıle fertlerınden bazıları şidetle karsı cıkmaya başladı..yanımda sadece annesi vardı ..ve annesinde bu baskılara dayanamayıp safını değiştirdi..benım sevdıgım insan direnmeye devam etti bir süre sonra bana mesaj atarak seni hayatımda istemiyorum diye mesaj attı..telefonlarını herseyını kapattı..ben bulundugum bölgede bir hocaya gittim bana üzerimizde büyü oldugunu söyledi.bunun için büy boazacagını söyledi.3 cesıt kagıt yazıp verdi..bunlardan bırını balkona sıyah posette asmamı söyledı..bir kagıdı bır dereye koymamı söyledi digerı ıse banyo yapmamı söyledi..en gec 1 hafta içinde etkısı olur bır sekılde senı arar veya gelir dedı 8 gun oldu ne arıyan oldu ne soran..ne yapacamı bılmıyorum her gece aglamktan dualar etmekten hıc bırsey yapamaz oldum ..bana yardımcı olmanızı arzu edıyorum saygılarımı sunuyorum
Acınızı,üzüntünüzü,çaresizliğinizi anlıyorum desem de tam anlayamam ben öyle bir şey yaşamadım ama ne kadar kötü bir şey olduğunu tahmin edebiliyorum.
İlk önce şunu söyleyeyim sakına bu üzüntünüzden,acınızdan dolayı soruşturmadan,araştırmadan hacı,hoca isimli kişilere gitmeyin.
Çünkü çoğusu sahtekar çıkıyor. Sizin üzüntünüzden,acınızdan faydalanıyor ve sizi dolandırıyor.
O yüzden araştırın,soruşturun öyle gidin birisine. Hepsine güvenmeyin.
Bu foruma üye olarak buraya sorunuzu yazmanız bir kere sizin için çok iyi olmuş.Çünkü burada size güzel tavsiyelerde bulunurlar.Sorunuzu çözmeniz için yardım ederler. Ve elin sonunda o sorununuz çözülür.
Size tavsiyem ilk önce hacı,hoca adlı kişilere gitmektense. O şiddetle karşı çıkan aile bireyleriyle konuşun. Çok sevdiğinizi söyleyin. Konuşarak ikna etmeye çalışın.
Eğer olmazsa o sevdiğiniz kişiyle bir şekilde yanına gidip konuşun. Her şeye rağmen beraber direnmeniz gerektiğini söyleyin,eğer sizi seviyorsa aile bireylerinin baskısından dolayı sizden vazgeçmemesini söyleyin.Ona duygularınızı dökün. Ve sevdiğiniz kişiyi de alıp yeniden o aile bireyleriyle konuşun. Elin sonunda izin verecekler. Eğer vermezlerse sevdiğiniz kişiyi de alıp gidin resmi nikahı kıyın. Eğer nikahı kıyarsanız hiç bir şey diyemezler.
Sonuçta siz evleniyorsunuz onlar evlenmiyor. Aranız o aile bireyleriyle biraz bozulabilir ama sonra düzelir.Yok ben böyle yapamam diyorsanız.Forumda bazı uygulamalar var.Onlara bir bakın. Forumu araştırın.
Ve sadece İNANIN. İnanırsanız önünüzde dağ bile durumaz ve sevdiğinizle birleşirsiniz. Nasıl Ferhat'ın önünde dağ duramadıysa ferhat dağı delip geçtiyse sizin önünüzde kimse duramaz. İnanın yeter.
Sevgiyle Kalın. Ve İnanın.