Şimdi sevgili kardeşim lise yıllarında yani lise son sınıfta sevgilim beni terk ettiği için kafayı yemiştim güzel bir kızdı ve çok seviyordum okulda başka bir erkekle olması demek benim reşmem ölmem demekti.Lisede başka bir sınıfta okuyan bir arkadaşımızın babası hocaymış banada sıra arkadaşım söylemişti.hemen gidelim dedim.Okul çıkışında buluşup hemen gittik hocaya birr sıra bir sıra varki dedim bugün olmaz ama inat ettim kalıcam akşam saat 8 olmuştu yaklaşık 7 saattir hocanın yanına girmek için bekledim neyse sıra bana geldi tabiii benden başka kimse yoktu gel evlat gel dedi oturdum güler yüzlü bir hoca Mehmet hoca adı. Durumu anlattım o yıldıznameye bakmıştı bana bu kızla sana evlilik yok demişti ve uzak dur demişti ben ağladım sevdiğimi söyledim oda yıldızını yükselticem senin ve her gece bir dua okuyacaksın ama başına bir hal gelirse karışmam demişti ben kabul ettim o bana bir dua verdi her gece okudum haaa bir de her gece bir tane yakmam gereken bir dua vardı her gece 11-1 arası yakılacak tılsım mış adı onu yaktım bana bunları verirken bişey tembih etmişti kesinkes kıza gitmeyeceksin kesinlikle kızın ayağına gitmeyeceksin ve asla birileri vasıtasıyla haber göndermeyeceksin asla kızı telefonda aramayacaksın dedim ki Mehmet hocaya bu ne kadar sürecek ne kadar aramayıp sormicem kızı Mehmet hocada tam 11 gün demişti.Peki dedim 11 gün sonra ne olacak kız senin ayağına gelecek ve senden özür dileyecek belki bir yıl daha çıkarsınız ama hayal kurma bu kızla çünkü gelecek yok demişti.neyse ben okumaya başladım her gece tılsımları yakmaya başladım okulda sokakta onu görmemeye gayret ediyordum onunla konuşmamak için kendimi zor tutuyordum birkaç gün sonra arkadaşlar bana senin kız erkek bulmuş başkasıyla çıkıyormuş dedikleri anda nevrim dönmüştü daha 11 güne belki 6-7 gün vardı ama Mehmet hocaya söz vermiştim eğer kıza gidersem ve konuşursam yapılan büyü bozulur ve işe yaramaz demişti.o günleriim hep ağlamakla geçti çok duygusal bir insandım neyse onu görmüştüm başka bir erkekle okulda dolaştıklarını felen ruh gibiydim sadece bir ruh aşk acısı daha bir ay önce seni seviyorum diyen kızın başka erkeğin kollarında olması dersler zayıf gelmeye başlamıştı neyse uzatmıyım diyorum ama hayatımın en büyük tecrübesi olmuştu bana sonra birgün meğer 11 gün dolmuş benim haberim yok arkadaşlar geldi yanıma -o geldi -kim dedim -o o senin ki dedi- benim ki kim dedim düşünün artık içinde olduğum psiklojik durumu ASLI,ASLI geldi.....ben sınıftan dışarıya çıktım karşımda ASLI bir anda sarıldık arkadaşlar yapmayın etmeyin hocalar görcek özür dilemişti benden hemde defalarca hata yaptığını söylemişti.ben hemen affettim ASLI yı fakat bir şey hissettim kendimde onun için ölürüm diyen ben artık onu sevmediğimi anlamıştım Mehmet hoca bana bir şey yapmıştı artık ASLI yı eskisi gibi sevmiyordum o ise bana daha çok ilgi sevgi veriyordu benle ilgileniyordu hemde eskisinden daha fazla ama bir türlü onu bir daha sevemedim bir kaç gün sonra fotoğralarımızı yaktım kendimi derslere verdim o ASLI sıradan bişeydi benim için aşkım kelimesini söylemek bile içimden gelmiyordu onu görmemek için hemmen zil sesi çaldığı gibi çıkardım sınıftan...dedim ki kendi kendime bu iş böyle olmaz ben hemen mehmet hocaya gittim akşama kadar bekledim sıra bana geldi Mehmet beni gördüğü zaman gülümsedi sanki herşeyi biliyor gibiydi geldi demi kız dedi evet dedim geldi. ama dedim ben bu kızı artık sevemiyorum istemiyorum kalbim gönlüm almıyor hatta aklıma bile gelmiyor siz bu kızı benden soğuttunuz mu dedim hayır oğlum dedi Mehmet hoca eeee peki neden böyle oldu dedim Mehmet hoca şunları söyledi: senin yıldızını yükseltmeden bu kız sana gelmezdi bu kız sana geldi ama artık sen eski sen değilsin çünkü yıldızın öyle yükseldi senin yıldızın bu kızın yıldınızını çok küçük ve hor görüyor hatta bir zavallı gibi...................o anda aklım başıma geldi dediği doğruydu ben artık eski ben değildim en ufak şeyde ağlayan ben artık ağlamıyordum,çok konuşan ve patavatsız olan ben artık yerince ve kararınca konuşuyorum,ders çalışmaktan nefret eden ve her defasında okulu kaynatan ben derslerim düzelmiş sınıfın çalışkan oğlu olmuştum......o anda anladım bende çok şey değişmişti ve kendimle gurur duymaya başlamıştım korkak ve ürkek olan ben ikizler burcu olan ben sanki aslan olmuştum.dedim ki Mehmet hocaya sakın sakın sakın neyse ne paraysa para ne olur bu hep böyle kalsın hayır dedi Mehmet hoca bu kısıtlıdır ve eğer kalırsa Allah ininde suçlu olurum sen bana milyarları versen de ben seni eski yıldızına çevireceğim o an sanki kalbimden bir damar kopmuştu.bir zamanlar ASLI için Mehmet hocanın yanında ağlayan ben o günleri unutmuş şimdi kendim için ordaydım ama hissetmiştim yavaş yavaş eski halime dönüyordum ve bunları biliyordum hissediyordum eski ben olduğumda bana bu olay bir şey kazandırmıştı Mehmet efendi gibi derin bir alemi ve yıllar geçti şimdi Mehmet hocanın talebisiyim o beni eğitiyor şu an günde tam 16.000 zikir çekiyorum ve o varken korkmuyorum ve artık ''herşeyin Allah'tan olduğuna;hayrın ve şerrin Allah'tan geldiğine inancım tam'' ne birisini yargılıyorum ne de birisi için düşünüyorum.....şimdi çok mutluyum ve Allah nasip ederse ben de bana gelen insanlara Mehmet efendi gibi yardımcı olmak en büyük hedefim ailem hemen kabul etti çünkü Mehmet efendiyi görünce onlarda inandılar ve güvendiler
sevgili kardeşim ben bişeyler yazdım aslında kolay kolay yazmam ama sendeki durum kendimi hatırlattı takma kafana giden gitsin valla üzülme gün gelir öyle biri çıkar ki karşına sana tüm geçmişi unutturur haaaaaaa seni terk eden bir kız sana geri dönerse şuna inan ki artık sen asla eski sen değilsin ve hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.----Allah'a emanet olun--