"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hisleriniz Güçlümü ? Test Edin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 15237
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1-15 PUAN
İnsan sarrafı olmanız imkansız. Çünkü insanların davranışları arkasındaki mesajları almakta zorluk çekiyorsunuz. İnsanlar hakkında çok çabuk fikir sahibi oluyor, sonra da dikkatsizliğinizden hayal kırıklığına uğruyorsunuz. İnsanların mimiklerini okumak istiyorsanız, bir aynanın karşısına geçin ve çeşitli yüz ifadeleri takının. İşe yaradığını göreceksiniz. :(

Geçen 2 yılda bi arpa boyu yol katedememişim :( Benden de başka bişe beklenmezdi zaten :(

42 aldım, test güzelmiş daha cok a olanlar b olanlar.... şeklinde yapmayıp puanlama şeklinde yapman daha guzel olmuş

Tebrikler! Siz tam bir insan sarrafısınız. İnsanları çok iyi tanıyorsunuz. Ya sezgileriniz çok güçlü ya da karşıdan gelen mesajı direkt alıyorsunuz. Bu kadar geniş bir sosyal çevreniz olmasına şaşırmamak gerekiyor. Ancak bu yeteneğinizin tehlikeli bir hal almamasına dikkat edin.

İnsanlarla konuşurken onlara bir psikolog edasıyla yaklaşmayın.( Sanırım doğru :) )

42 puan .

İnsanlara psikolog edasıyla yaklaşmanın ötesinde beni üzen başka birşey var. Güveneceğiniz , sizi gerçekten seven fazla kişi olmadığını bilmek.

35 puan çıktı bu test kesinlikle doğru şahsen anlaşamadığım insan yoktur ve her zaman insanların hareketlerini doğru tahmin ederim kişiyle denemek amaçlı başkası hakkında konuşurum davranışına göre o kişi benim şahsın hakkında konuştuğumu söylermi söylemezmi anlarım birinin bir şeyden rahatsız olduğunu hemen anlayabiliyorum

31-50 PUAN

Tebrikler! Siz tam bir insan sarrafısınız. İnsanları çok iyi tanıyorsunuz. Ya sezgileriniz çok güçlü ya da karşıdan gelen mesajı direkt alıyorsunuz. Bu kadar geniş bir sosyal çevreniz olmasına şaşırmamak gerekiyor. Ancak bu yeteneğinizin tehlikeli bir hal almamasına dikkat edin. İnsanlarla konuşurken onlara bir psikolog edasıyla yaklaşmayın.

Vay canına! Çok yararlı oldu benim için, gerçekten teşekkür ederim.

Geri