"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herşey Kötüye Gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deadlyenes

Banlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar beni tanıyosunuzdur açtığım saçma konulardan dolayı. Cinlerin bana musallat olmasını istiyordum biliyosunuzdur eski konularıma bakarsanız görürsünüz. Çok merak ediyorum cinler bana musallatmı oldu ? Çünkü herşey kötüye gidiyor evimizde huzur kalmadı hiç başımıza gelmeyen olaylar gelmeye başladı ve ben geceleri uyuyamıyorum bi ses bana fısıldıyo ve garip sesler duyuyorum , gölgeler görüyorum, dışardan garip sesler geliyo (sabaha doğru) ve çok merak ediyorum. İstediğim oldu mu ? Cinler bana musallat mı oldu ? Lütfen bilen varsa yardım edebilirmi ? Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Cinlerin size neden musallat olmasını istiyorsunuz ki? Bu tarz occult öğretiler ve ezoterik olaylara uzak durmalısınız bence.
Deneyimsiz olduğunuz için bu size kar'dan çok zarar olarak dönecektir.

Ben her şeyi göze aldım ve hala istiyorum cin musallat olmasını ama merak ettiğim şu bu olaylar hiç başımıza gelmemişti son zamanlarda yazdıgım gibi sesler duyuyorum gölgeler görüyorum hissediyorum yanımda olduklarını ama bana musallat oldularmı bunu merak ediyorum

Çok az kalmış az daha sabredin..Tövbe yarabbim.Ailenizin mutsuz huzursuz olmasını , hayatınızın alt üst olmasını mı göze alıyorsunuz.?Bu şekilde düşünmeye ve hareket etmeye devam ederseniz kendi aklınız size musallat olucak.

Musallat lügat olarak bir varlığın sizi kendi himayesi altına alması demektir. Bir başka varlığın ekseni altına girmiş olmak demektir, kontrolünüzü kaybetmiş olmak demektir.
Bu yüzden, insanlar genellikle irtibat kurmak isterler, istedikleri şey musallat değildir. Sanırım istediğiniz şey tam olarak iletişim haline geçmek, nitekim sürekli olarak kurtulmayı isteyeceğiniz ve savaş halinde olacağınız bir olayı yaşamak istemezsiniz diye düşünüyorum.

Merhaba sayın deadlyenes, daha önceki mesajlarınızı inceledim. 6-7 demonla iletişime geçtiğinizi yazmışsınız. 55 cin ile iletişime geçip anlaşma yaptığınızı söylemişsiniz. Mesajınızın linki burada.
http://www.gizlimabet.com/threads/25950-Bunu-bir-türlü-çözemiyorum?p=226698&viewfull=1#post226698

Daha sonra cinleri ve ruhları görmek istiyorum diye konu açıp yardım talep ediyorsunuz. Açtığınız konunun linki burada.
http://www.gizlimabet.com/threads/33673

İfrit çağırma adlı konu altında ben denedim ve oldu yazmışsınız. Hayatımda ilk kez cin gördüm yazmışsınız. Bu yazdığınız ilk mesajınız ile çelişiyor. Linki aşağıdadır.
http://www.gizlimabet.com/threads/33691-İfrit-Çağırma?p=229586&viewfull=1#post229586

Yazdıklarınızı öncelikle bir okuyun. Önce demon çağırdım 55 cinle iletişime geçtim anlaşma vs yaptım diyorsunuz. Sonra başka bir konuya ilk defa gördüm diyorsunuz. Daha sonra bana musallat olsunlar istiyorum diyorsunuz. Zaten iletişime geçmemiş miydiniz? Anlaşma yapmamış mıydınız? İnsanları aptal yerine koymayı bırakın. Kendini bizim yerimize koy ve düşün bu yazıları yazan birine ben ne söylerdim diye? Sorununuzun ne olduğunu bilmiyorum. Normal ya da anormal şartlarda hiç kimse bir varlığın kendine musallat olmasını istemez. Burada insanlar sizi düşünüp samimi yanıtlar veriyor. Onları ve bizi kandırmaya hakkınız yok. Lütfen sorunlarınız varsa psikoloğa görünün. Yaşınız gereği bu işlerle uğraşmanız bile yanlış. Bu isteğinizde ısrar ediyorsanız iyiliğiniz için sizi siteden uzaklaştırmamız gerekir. Konuyu kapatıyorum. Sevgiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri