"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herneyde sözünüz geçer

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İnanc1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İnanc1

Banlı Kullanıcı
arkadaşlar işyerinde ,çevresinde aile arasında sözü geçenbiri olmak için bu dua bir bardak suya 21 kere okunur,ve içilir 7 gün sabah akşam,
bismillahirrahmannirrahıym
Kala müsamacitüm bihi essehre inallahüseyit dillihü inallahü ya yüslihü amel el müfsidün

alıntı

arkadaşlar işyerinde ,çevresinde aile arasında sözü geçenbiri olmak için bu dua bir bardak suya 21 kere okunur,ve içilir 7 gün sabah akşam,
bismillahirrahmannirrahıym
Kala müsamacitüm bihi essehre inallahüseyit dillihü inallahü ya yüslihü amel el müfsidün

alıntı
bir bardak suya 21 kez okunup o su 7 gun sabah aksam icilecek mi yoksa
hergun ayri bir bardak suyami okunacak

Kala müsamacitüm bihi essehre inallahüseyit dillihü inallahü ya yüslihü amel el müfsidün 21 kez bu mu okunacak?

Bunu bu şekilde okursanız hiçbir anlamı yok. En azından bu şekilde. Sadece bir cümle anlamlı o da yanlış yazılmış. İnnallahe la yuslihu amel -el mufsidin olacak.
'Allah fesatçıların işini boşa çıkarır' anlamında.

Konu eksik ve konuyu açan üyemiz artık sitemizde olmadığı için konu anlamsızlaşmıştır. Ve kaynak belirtemeyecektir. Yine de genel bilgi olması için bu tür çalışmalarda ya da okumalarda bir bardak su deniyor ise o suyun bir damlası dahi çalışma amacı doğrultusunda işlerlik kazanır. Yani verilen süre içinde her gün yapılması gerekmez bu tür okumaların.

Kelime katliamından anlayamamışım. Özür diliyorum. Bu yunus suresinde bir ayet.
(فَلَمَّا أَلْقَوْا قَالَ مُوسَىٰ مَا جِئْتُمْ بِهِ السِّحْرُ ۖ إِنَّ اللَّهَ سَيُبْطِلُهُ ۖ إِنَّ اللَّهَ لَا يُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِينَ)
Ya musa me ci'tum bihi'ssihr* İnnallahe seyubtiluh* Innallahe la yuslihu amel el- mufsidin

Geri