Bende oluyor aynı şekilde hatta senelerdir gördüğüm rüyalarım var.Bazı rüyalarımda uzun metraj film gibi oluyor.Gör gör bitmiyor.Her ne kadar 3-5 saniye sürse de bana hiç öyle gelmiyor.Ben genelde uyandıktan sonra değil de bir-iki gün sonra rüyamın devamını görüyorum.Dizi tadında oluyor biraz![]()
Bilinç altın fazla etkilendiyse rüyanın tekrarlaması gibi bir durum söz konusu .ßende de oluyor bazen kötü bi rüya gördüğümde de üstüste aynı rüyayı görüyorum
ben aynı rüyayı bir çok defa görüyorum. ama bu her gün değil aradan 2-3 ay hatta bazen yıl geçiyor ve daha önce gördüğüm rüyayı yine tüm ayrıntılarıyla tekrar görüyorum..bu belirli aralıklarla hep tekrarlanıyor. nedenini anlamış değilim ?
bir de hep bir ev görüyorum..rüyalarımda ev kalıcı olsa da evin içindeki olaylar değişiyor ..
Rüyalarda genelde gördüğümüz mekanlar gerçek olmasa bile değişmez.Rüyanın tekrarlanması durumuda daha önceki yorumlarda olduğu gibi ya bilinçaltına çok etki etmesi durumundan kaynaklanıyor yada bazen haberci rüyalar sürekli anlaşılana kadar kendisini tekrar edebiliyor ,bu kimi zaman aynı rüya oluyor,kimi zaman da olaylar farklı şekilde gelişip aynı yere çıkıyor.Haberci rüyayı ayırt edebilirseniz ancak aradaki fark anlaşılabilir diye düşünüyorum.