"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Her zaman yanımdalar, yardım edin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kevinlonnie

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..
Sanki yanımda birileri var, ruhumu esir aldılar sanki, onlardan kurtulamıyorum.. Babam bana özel dualar okuttu ama 1 gün sonra yine bu sıkıntıyla baş başayım!
Sanki yanımda birileri varmış gibi, siyah gölgeler görüyorum, laptop oynarken birden aklıma geliyorlar. İnternette takılırken aniden sağıma soluma bakıyorum ve siyah gölge görüyorum. Çok endişeleniyorum arkadaşlar sanki ruhum benim değilde onların gibi hissediyorum lütfen yardım edin lütfen

Bunun açıklamasını, bizzat kendim de yaşadığım için sana açıklamak istiyorum. Gölge görmek bir çeşit halüsinasyon çeşididir. Bunu açıklamak demek o kişinin kendisi hakkında bulabileceği cevapları da içerir. Beyinde meydana gelen bir çeşit bozukluktan meydana gelir. Çağımızın en önemli hastalıklarından bir tanesi olan şizofreni hastalığının belirtileri arasındadır. Ancak tam teşhis koymadan önce her hangi bir ağır travma geçirmiş olabileceğinden yada bir takım takıntıların olabileceğinden bu tür şeyleri görmen olasıdır. Bu gölgeler hiçbir şekilde seni korkutmasın, bir doktora gittiğinde yada kendi kendine de burada ki şifacı arkadaşlarımızdan yardım alarak- ki durum ağırlaşmamış ise, onlar sana yardımcı olabilir. Bir de eğer gerçekten kendi temel bakımlarını- herhangi bir pislik içinde bulunmuyorsan ve temizliğine azami ölçüde dikkat ediyorsan o gölgelerin görünmesi azalacaktır. Eğer dediğim gibi, birincisi, dualar ikincisi şifacı arkadaşlar ve üçüncüsü en sonuncusu bir psikiyatri uzmanına gözükürsen bu senin hayat çizgin için en hayırlısı olacaktır. Allah yardımcın olsun, hiçbir şeyden korkma, çünkü o gördüklerin manalı şeyler değil, sadece beynin bir aldatması...

Geçirilen agır depresyon yada travmalar komada kalınan hastalıklar sonucu insanlarda bu tür durumlar malesef yaşanıyor.Şahsen çok yakın bir arkadaşım kalmış olduğu 40 süresinde komada hatırlardığı ve sonrasında yaşadığı olaylarda gölgeler ,sesler duyma,kasılmalar vardı.Yıllarca hacı hoca doktor gezdiler ailece.Sonra fizilsel bir rahatsızlığı olmadığı anlaşıldı,uzun yıllardır profosyenel futbol oynuyordu ,yaşadıklarından kurtulamayınca hayatı altüst oldu,sporu bıraktı bazı bağımlılıklara başladı ve şuan hala kendini toparlamaya çalışıyor yıllar geçmesine rağmen.O da hala gölgeler görür var olan bir eve girdiğinde hisseder hep.Bir ara onları gördüğünü ve konuştıuğunu bilirim.

Uzadı fakat şöyle toparlayacağım.Her görülen gölge varlıkların sizi rahatsız ettiği manasına asla gelmez.Dualar sizi rahatlatır fakat bir uzmana görünüp rahatsızlığınız varmı netleştirmeniz gerekir.Korkamamalısınız.Hiç birşey yok diye kendinize telkinde bulunun..Her vakaa hemen cindi musallatı olmaz.Ortamınızı değiştirme imkaınız varsa deneyin iyi gelicektir..İçinizin rahat edecekse sevgili Urumdan yada Yuleden yardım alabilirsiniz size durumun ne olduğu ile bilgi vericeklerdir..

Sevgiler.

dostum korkmana gerek yok aynısı birebir bendede vardı bazı işlerle uğraştım dalga geçtim ama hiç birşey olmadı çünkü Allah var sen dualarını et kafa dağıtacak birşey bul bazende psikolojik durum olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri