"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

her yerde ayçiçeği görüyorum

aycicegiq1

Kayıtlı Üye
Merhabalar uzun süredir her yerde, en olanaksız yerlerde dahi AYÇİÇEĞİ görüyorum.

Sadece görüntüsünü değil, kelimesini hem de farklı dillerdeki kelimesini bile.

Yani nasıl anlatsam bilmiyorum ama iyice korkmaya başladım, rüyamda yolda orada burada her yerde AYÇİÇEĞİ görüyorum.

Neden?

Ayçiçeği güzel bir şey niye korkuyorsunuz ki? Hem görüntü itibariyle güzel hem de bereketi simgeliyor; çekirdekleri ve yüzünü toprağı yeşerten güneşe dönmesiyle. Keşke ben de her yerde ayçiçeği görsem şu felaketler yerine :rolleyes:

Ayçiçeği güzel bir şey niye korkuyorsunuz ki? Hem görüntü itibariyle güzel hem de bereketi simgeliyor; çekirdekleri ve yüzünü toprağı yeşerten güneşe dönmesiyle. Keşke ben de her yerde ayçiçeği görsem şu felaketler yerine :rolleyes:
Teşekkür ederim ama her yerde görmek bana bir tuhaf geldi yani nasıl olabilir bu? Bir de bu gördüklerim bana hiç bereket vesaire getirmedi.

Merhabalar uzun süredir her yerde, en olanaksız yerlerde dahi AYÇİÇEĞİ görüyorum.

Sadece görüntüsünü değil, kelimesini hem de farklı dillerdeki kelimesini bile.

Yani nasıl anlatsam bilmiyorum ama iyice korkmaya başladım, rüyamda yolda orada burada her yerde AYÇİÇEĞİ görüyorum.

Neden?
Trakyada yaşıyorsunuz bu çok normaldir rüyalarınıza bile girerler..

Geri