Her şeyin bir anda olumsuzlaşması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

düşünen ve inanan

Kayıtlı Üye
Yaklaşık bir aydır hayatımın kayma noktasına geldiğini belirteyim. 2 hafta önce bir hafta boyunca kötü rüyalar görmemle başladı.
1. Gün: rüyamda tecavüze uğradım.
2.Gün: rüyamda kaçırıldım.
3. Gün: rüyamda dayak yedim.
4. Gün: rüyamda korku hissi veren biri boynumdan öptü ve tüm vucudum çürüdü.
5. Gün: rüyamda apartmanın koridonda her yer simsiyahken korkunç birinin beni sinsice beklediğini gördüm. Bu sefer üzerine koşarak kimsin sen diye bağırdım. Ne gördüm bilmiyorum ama tüm evi ayağa kaldırdım.
Bunun yanı sıra arkadaşlarımla çok alakasız benim olumsuz bir etkim olmadığı halde ayrıldım. Peşimden koşan 3 yıllık sevgilim bir gün içinde değişerek benden nefret ettiğini söyleyip beni aldattı. Evdeki ampüllerin patlamasından mı lazım olacak bir şeyin son anda bozulmasından mı hangisindem bahsedeyim bilemedim.Ben bu ay içinde yaşadığım hiçbir olumsuzluğu bir arada yaşamadım.
Psikolojik, enerji bilimi , havas ilmi açısından yardımı dokunacak yöntemleri benimle paşlaşırsanız sevinirim. Canım çok acıyor.
Sevgiyle kalın..
 
Öncelikle olumsuz düşünceleri kafandan atıp pozitif düşünmeye ve bunların sadece bir rüya olduğunu düşünmeye başlamalısın, belki de bir işaret bu rüya yada sadece rüya, olumsuz düşünüp kendini mağlup ilan edersen daha da artar sıkıntıların, negatifliği üzerine çekme!!! elbette ki forumdan size benden daha çok yardımı dokunacak arkadaşlar olacaktır, lütfen sende güçlü ol pozitif düşün ve iyi şeyler olacağına inan
 
Çok kısa ve net olacak. Belki uygular belkide ciddiye dahi almazsın. Dini inancının gerekliliklerini yerine getir, eğer negatif düşünceden kaynaklanıyor ise durum düzelecektir diye umuyorum.
 
Sizin için üzüldüm eğer yaşadıklarınızi paranormal bir şeye bagliyorsaniz bakım yaptirmaniz hayırlı olur.Onun dışında olumlama yapabilirsiniz aklınıza bu olumsuzluklar geldiğinde onları kovalayin (olumsuz düşünerek olumsuzu çağırmayin) ben öyle yapıyorum bir zaman sonra olumsuz düşünmeyi bıraktığınızı göreceksiniz birde evi ada çayı ile tütsüleyebilirsiniz olumsuzlardan arındırır kabus içinde iyi olur kendinizi sartlandirmayin üst üste gelir diye bilinçaltına kodlamayın önemsiz gibi görünsede önemlidir beyniniz bu komutları gerçekleştirir olumsuzu yaşatır size.iyi forumlar dilerim.
 
Ne olursa olsun olumlu düşünmeye ve enerjinizi yüksek tutmaya çalışın.Herşeyi oluruna bırakın.Üzerinizde negatif enerji birikimi olabilir.Dininiz ne ise ibadete yönelin bakalım neler olacak.
 
Öncelikle havas ilmini kendi başınıza uygulayamazsınız çünkü ters etkileri olabilir bu tür işleri üstatlara bırakın. Başınıza gelenler rastlantılar silsileside olabilir negatif bir etkinin tezahürüde olabilir. Hatta birinin yaptığı majikal işlemdeki yanlışlığın size yansımasıda olabilir. Karşıdan bakıcak olursak ihtimaller epeyce çoğalır bu sebeple bir yzman kontrolünden geçmelisiniz
 
Bazı negatiflikleri atmak için meditasyon yeterli gelmeyebilir bunun için arındırma işlemleri yapılıyor. Ama öncelikle durumunuz bir uzman tarafından incelenmeli bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst