"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Her şey içime doğuyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 512
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

512

Kayıtlı Üye
Resmen olayların cevapları içimde ses olarak yankılanıyor arkadaşlar yada bilmediğim bir olayı bir anda biliyorum çok değişik bişey bu anlamadım bende şöyle anlatıyım daha önce görmediğim bir yer vardı ve orda olduğunu kalbimden hissettim oraya git dedi ayrıca sevdiğim kız sevgilisinden ayrılmış buda içimde ses olarak yankılandı 1 2 saat sonra mesaj geldi ayrılmışlar diye cidden şaşırdım daha çok şeyler oluyor hepsi içime akıyor adeta sizce bunlar ne?

Sonradan olacakları hissetmek güzel birşey,yalnız iyi olmayan tarafları da vardır.Mesala sizi üzecek birşey hissedersiniz o zamanda acaba böylemi olacak diyerek üzülür ve psikolojiniz bozulabilir .Temelde iyi birşeydir.İnsanlar enerjilerinin yüksek olduğu zamanlarda hisleriniz de yükselir.Zaman zaman düşüşlerde yaşayabilir. Bunu insan kendi içinde anlar.Bence kıymetini bilmelisiniz.

Durubilirsiniz.Sizi çok iyi anlıyorum şuan anladığım kadarıyla başlangıç aşamasında.Herkese bahsetmeyin bahsetsenizde kaybolmaz şahsi deneğimlerim dayanarak bunu diyebilirim enerjisel yollar tıkanır nazar değmesin diye öyle denir.Söylediysenizde korkmayın yani ama insanlar bu tarz şeyleri biraz yadırgar uğraşanlara değişik gözlerle bakabiliyor.Eğer üstüne düşerseniz herşeyde oldugu gibi bundada ilerlersiniz ama düşmesseniz zamanla azabilir veya şuanki seviyesinde kalır.

Durubilirsiniz.Sizi çok iyi anlıyorum şuan anladığım kadarıyla başlangıç aşamasında.Herkese bahsetmeyin bahsetsenizde kaybolmaz şahsi deneğimlerim dayanarak bunu diyebilirim enerjisel yollar tıkanır nazar değmesin diye öyle denir.Söylediysenizde korkmayın yani ama insanlar bu tarz şeyleri biraz yadırgar uğraşanlara değişik gözlerle bakabiliyor.Eğer üstüne düşerseniz herşeyde oldugu gibi bundada ilerlersiniz ama düşmesseniz zamanla azabilir veya şuanki seviyesinde kalır.
Peki nasıl geliştirebilirim?

Psişik yetileri geliştirme teknikleri hem bu sitede hem de piyasadaki diğer kaynaklarda bol bol var. Okuyarak ne yapılması gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri