"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Her Sesi Rİtime Uydurarak Müzik Yapmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan downland
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

downland

Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar kendimi bildim bileli müziği çok seviyorum.Sevdiğim şarkıları gerçekten herkes dinler.Gotich müzik ,rap müzik,koro müzik,ses avarajını açan tarzda müzikler bu tür müziklerle ilgileniyorum.Ama sorun şu belkide sorun zannetiğim şey bir yetenektir onu bilemiyorum.Duyduğum her sesi bir ritme uyduruyorum.Örneğin geçen gıcırtılı bir kapı gördüm aynı andada musluktan su damlama sesi bi taraftan kuşun sesi bii taraftan üst komşunun merdivenden inerkenki süslü topuklu ayakkabı sesi bunları anında 8 lik kalıplara sokarak bir müzik haline getirdim.Kafamda müzik sesleri hiç durmuyor.Akşam iftar yapıcaz bi taraftan hoca ezan okuyor düşünüyorum bi taraftan. Dıp dıp dıp tıs tıs dıp dıp dıp Allahu ekber.Dıp dıp dıp A-A Dıp dıp allahu ekber. .(Örnekler çoğaltılabilir)Bu bir yetenekmidir yoksa bir hastalıkmıdır .Bir çözümü yokmudur günün her saatinde her konuşmayı müzik haline sokuyorum beynimde.Şu an klavyenin sesleri ve buradan gelecek tahmin ettiğim birinin yorumu kulaklarımda acaba nasıl olur diye bi düşünüyüm.

Ezan gibi eşsiz ve dini çok kuvvetli şeyleri ancak "İLAHİ" olarak tanımlanır. Eğer müzik olarak, ritimsel düşünürsen ilahi yapabilirsin. Ama geçenlerde haberlere konu olmuştu, ezanı mıydı yoksa bilmiyorum bir tane adam çok genç, rock müziği ile ilahiyi olablr ya da ezanı karıştırmış. Çok güzel hale getirmişti. Ama bu GÜNAH mı yoksa SEVABI var mı bilmiyorum. Araştırılmalı...

Ay bence bu çok güzel bir yetenek. Sen ilham aramıyorsun o gelip seni buluyor, ne güzel işte :) Demek ki bu işte yeteneklisin. Eğer çok rahatsız ediyorsa biraz bu konunun uzağında kal, yani aklında ritm müzik filan olmasın. Eğer sen bu konunu üzerinde çok durursan takıntı halini alır. Bana kalırsa bu senin yeteneğin, kullan bunu :)

Ay bence bu çok güzel bir yetenek. Sen ilham aramıyorsun o gelip seni buluyor, ne güzel işte :) Demek ki bu işte yeteneklisin. Eğer çok rahatsız ediyorsa biraz bu konunun uzağında kal, yani aklında ritm müzik filan olmasın. Eğer sen bu konunu üzerinde çok durursan takıntı halini alır. Bana kalırsa bu senin yeteneğin, kullan bunu :)
İşte sorunda bu zaten sabah kafamı kaldırır kaldırmaz bir şeyler mırıldanma isteği geliyor.Sonra gün boyu beynimde binlerce müzik oluşturuyorum.Artık dediğiniz gibi takıntı haline geldi.Müziksiz duramıyorum tuvalette ,banyoda ,yürürken ,her yerde müzik var bir dakika müzik işitmiyim bu seferde aklımdan rap müzik sözleri yazıyorum anlıyacağınız berbat bi hale geldi belkide çoğu müzisyenlerin en çok istedikleri şey bende hastalık haline geldi.

kesınlıkle cok güzel bır yetenek..ve muzık yapmalısın bence anlatılmak ıstenen bu olsa gerek:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri