downland
Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar kendimi bildim bileli müziği çok seviyorum.Sevdiğim şarkıları gerçekten herkes dinler.Gotich müzik ,rap müzik,koro müzik,ses avarajını açan tarzda müzikler bu tür müziklerle ilgileniyorum.Ama sorun şu belkide sorun zannetiğim şey bir yetenektir onu bilemiyorum.Duyduğum her sesi bir ritme uyduruyorum.Örneğin geçen gıcırtılı bir kapı gördüm aynı andada musluktan su damlama sesi bi taraftan kuşun sesi bii taraftan üst komşunun merdivenden inerkenki süslü topuklu ayakkabı sesi bunları anında 8 lik kalıplara sokarak bir müzik haline getirdim.Kafamda müzik sesleri hiç durmuyor.Akşam iftar yapıcaz bi taraftan hoca ezan okuyor düşünüyorum bi taraftan. Dıp dıp dıp tıs tıs dıp dıp dıp Allahu ekber.Dıp dıp dıp A-A Dıp dıp allahu ekber. .(Örnekler çoğaltılabilir)Bu bir yetenekmidir yoksa bir hastalıkmıdır .Bir çözümü yokmudur günün her saatinde her konuşmayı müzik haline sokuyorum beynimde.Şu an klavyenin sesleri ve buradan gelecek tahmin ettiğim birinin yorumu kulaklarımda acaba nasıl olur diye bi düşünüyüm.