Her gün karsilasmak icin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lilyan8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilyan8

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese hayirli geceler dilerim,

Forumda biraz bakindim ama tam olarak bir cevap bulamadigim icin buradan yazmaya karar verdim. Eger gözümden kacmissa kusuruma bakmayin.

Biriyle her gün karsilasmak yani yüz yüze gelmek icin (positiv bir karsilasma) yapabilecegim bildiginiz belirli bir calisma var mi?
Bilginiz varsa ve paylasirsaniz cok sevinirim.

Selamlar

En kısa ve zahmetsiz yöntem: Çekim yasası

Diğer çalışmalar sitede zaten bulunuyor, ufak bir araştırmayla bulabilirsin :) Tam istediğini bulamadığınıda belirtmişsin zaten, diğer kullanıcılar eminim yardım edecektir.

Küçük yaştan itibaren bir majisyenden eğitim almadıysanız siz çalışma yapamazsınız.
Uygulama çalışmasını aldınız enerjisel olarak ta bir zahmete girmeden hazırlandınız diyelim ( bu kısa sürede olcak iş değil ama öyle farzedelim ) korunma ve arınmanızı yapamadığınız zaman başınıza bir belalar zinciri kurmuş olursunuz.
Ayrıca bir majisyen kendi çalışmasını paylaşmaz paylaşırsa eğer o çalışma işe yaramaz.

Bu konuda sn.origanum'un uzun bir yazısı var onu okursanız epeyce bilgilenmiş olursunuz.
LİNK : http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=10101&page=497

Büyü canım istedi dur uygulayayım diyebileceğiniz birşey değildir bunu unutmamanız dileğiyle.

Bu konu için bence uygulamaya gerek yok.. Isterseniz karşılaşırsanız, mesela onun alış veriş yaptığı yerlerde, yada kafe benzeri yerlerde takılarak veya oturduğu muhitin oralarda ki sosyal alanlarda bulunarak, birde kendisiyle çarpışma ortamı yaratarak :) sizi oldugunuz gibi tanıması doğal bir karşılaşma yaşamaya çalışmak daha sağlıklı olur diye düşündüm.. tabi bu nacizane bir fikir. . Siz mutlaka bunları düşünmüşsunuzdur ama yöntem olarak basit ve önünüzü görmeniz açısından kesin bir yol :)

Bu konu için bence uygulamaya gerek yok.. Isterseniz karşılaşırsanız, mesela onun alış veriş yaptığı yerlerde, yada kafe benzeri yerlerde takılarak veya oturduğu muhitin oralarda ki sosyal alanlarda bulunarak, birde kendisiyle çarpışma ortamı yaratarak :) sizi oldugunuz gibi tanıması doğal bir karşılaşma yaşamaya çalışmak daha sağlıklı olur diye düşündüm.. tabi bu nacizane bir fikir. . Siz mutlaka bunları düşünmüşsunuzdur ama yöntem olarak basit ve önünüzü görmeniz açısından kesin bir yol :)

denedim cok denedim ama olmuyor. zamana ve sansa da birakamam.. bu yüzden bunu denemeye elbette devam edecek olsam da bir seyler daha yapmaliyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri