umutmina
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim birkaç sorunum var.. Uzun zamandır Geceleri saat 2:58-2:59-3:00 Gibi Kalkıyorum ve Bu Zaman Şaşmıyor. Tam zaman Veremeyeceğim ama Bir Gece Saat 4'te Bi Varlık Tarafından Uyandırıldım. Üzerimde birşey olduğuna inanıyorum. Çünkü Bu olaylar başlamadan önce Saçımın Neredeyse Kökünden Bir Tutam kesildiğini farkettim. Hemde Tam Tepeden. Devamlı Korkuyorum, Karanlıkta kalamıyorum. Sessiz Yerlerden cok ürküyorum. Depresyondayım Derken Simdide Panik Atak oLdum. Yaşadığım Bi olay yüzünden iyice mahvoldum ama o konuyu burdan yazamıyorum.. Dualar okudum esma'lar İsm'i Azam'lar Umudumu Kaybetmedim Hala Dualarıma Allah'ıma Güveniyorum Ama Artık Dayanacak Gücüm Kalmadı.. Bir Süre Önce Kahve Falı baktırdım Faldakilerin büyük Bir kısmı oldu. Umarım Diğerleride olur. Falda Fincanın Her Tarafında Nazar Cıktı. Arkadamdan uluyan Köpekler Filan. Yıldızım Cok Düşük Benim Böyle Şeylere Çok Çabuk Maruz Kalıyorum. Nazar oluyorum Hasta oluyorum Bana yardım Edebilecek biri varsa bana ulaşabilir mi Lütfen