Hep aynı rüya: Hamilelik

Anne Boleyn

Kayıtlı Üye
Merhaba,
30 yaşında bekar bir kadınım. Ergenliğimden beri rüyamda hamile olduğumu ama doğuramadığımı görüyorum. Hep aynı tema var. Karnım hafifçe şiş ve sert, asla tam şiş değil. Herkes hamile olduğumu biliyor, doğum için çok az kalmış ama sonlara doğru hamile olmadığımı fark ediyorum. Bebek yok olmuş sanki. Karnım hafifçe iniyor. Hastanede hem kayıp hem de utanç içinde dolanıyorum.

Bazen de doğumdan bağımsız bir bebeğim olduğunu görüyorum. Ama hiçbir zaman sütüm gelmiyor ve emziremiyorum. Emzirmek için çok zorluyorum, damla damla süt çıkarmaya ve bebeği doyurmaya çalışıyorum.

Bu rüyaları çok uzun yıllardır çok sık görüyorum. Psikolojik yoruma hakimim. Metafizik, ezoterik ve okült alanda yorumlarınızı merak ediyor ve bekliyorum :)

Bu rüyayı ben görsem; soyumda arındırılmamış, o yüzden de ısrarla tutunmaya ve tezahür alanı yaratmaya çalışan nöbetçi enerjilerin iyice kabardığını ve ayriyetten de o yaşanmışlık plaklarını DJ gibi çalıp oynatmaya gelen musallatların da artık duruma müdahil olmuş olduğunu söylerdim. Çünkü metafizik varlıklar herkese değil, çırpınma ve tükenme döngülerine giren kişileri izlerler ve onların zaaflarını öğrendikten sonra da aynı yerden vurup vurup dururlar. Bu bir tetik mekanizmasıdır. Bir rüya ile, bir psişik telkin ile sana (derinlerinde) kim olduğunu hatırlatıp hatırlatıp dururlar. Derinlerinde arınmamış duyguların varsa ve her fırsatta bundan kaçma eğilimindeysen de seni rüyalarında kolayca yakalarlar. Çünkü rüyada kanalını zaplayamazsın. Onların gösterdiği görüntüleri izlemek zorundasın.

Geçmişinde, o şeytanların sana gösterdikleri görüntüleri haketmiş amellerin (veya ihmallerin) varsa da, bilinç altın istem dışı kendini suçlu hissetmesi gerektiğini düşünecektir. İstem dışı empati kurar, yani bağ kurar. İşte şeytanlar tam da buraya oynarlar. Çünkü ilahi yasa gereği vicdanı rahat insanlara bulaşamazlar. Bulaşsalar da onları kendi tetik mekanizmaları haline getiremezler. Çünkü anlaşma gereği şeytanlar sadece layık hale gelmiş kişilere bulaşabilirler. O yüzde cinleri suçlamadan önce kendimizi sorguya çekmek daha kökten bir arınma olur.

Bu anlattıklarım beni bağlar tabi ki.

Son düzenleme:
Dün de benzer bir rüya gördüm. Bu kez şişen karnım adeta çürüyordu. Yer yer morarıyor, sararıyor, pörsümüş bir meyve gibi sönüyor, ufalıyor. Artık çok rahatsız olmaya başladım.

Uyurken çok fazla titrediğimi, sıçradığımı söylüyorlar. Ayrıca 6 yıldır majör depresyon tedavisi görüyorum. Maddi açıdan çok kötü durumdayım. Özel hayatımdaysa kimseyle birlikte olmak istemiyorum. Birileriyle konuşmaya başladıktan sonra içime sıkıntı çöküyor, devamı gelmiyor.

Geri