"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hep aklımda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sorunmu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sorunmu

Banlı Kullanıcı
Merhaba. Size küçükken gördüğüm bir rüyayı anlatmak istiyorum hiç aklımdan çıkmadı. Zaman azman gelir aklıma.
Hava sanki alacakaranlık genelde bütün rüyalarda olurya onun gibi. Boş bir yol var ve yolda bayağı geniş ve yolda logar kapakları var ve bir logar kapağının başında bir adam var, uzun boylu normal kiloda olan biri ve ben yolun kenarında kaldırımdayım. Kaldırım dar değil geniş ve ben ilerledikçe adam hep bir sonraki logar kapağının başında görünüyor. Ben nerede isem o adam hep benim yolumun üstündeki logar kapağının başında duruyor. Daha sonra başka bir yere geçiyorum arası gündüz ve her yerde kar var. Ailemden bir kaç kişi var mı tam hatırlamıyorum ama etrafımda tanıdık bir iki kişinin olduğunu ve sanki bir yere gitmek için dışarıda, evin önündeyiz ama ev bizim ev değil. Bir de kar varken ağaçların yeşilliği aklımda. Adamdan aynı zamanda korkuyorum da.

Sayın İronik, üzerinden uzun zaman geçmiş rüyalar çoğunlukla yorumlanmazlar, nedeni ise; eğer haberci rüyalarsa zaten gerçekleşmişlerdir, bilinçaltı yansımalarıysa bir önemi kalmamıştır. Sizin gördüğünüz rüya ise bugünde yorumlanabilir. Rüyanızda gördüğünüz kişi sizin koruyucunuz ya da rehberiniz olabilir. Lögar kapaklarında durması sizin hata yapmanızı, zarar görmenizi istemediğine işarettir. Size tavsiyem bu kişiye aklınıza geldikçe varlığı için teşekkür etmeniz. Aksi takdirde size küsebilir. Sağlıkla kalın...

Geri