"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hayret

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omg

Kayıtlı Üye
Arkadaslar benim cok kıskanc ve kötü niyetli bir arkadasım vardı

bir gün onlarda yatıya kaldığımda uyurken karabasan çökmüş gibi yatıyorken onun dişlerimin arasına çatal batırıp

çok güzel ve sağlam dişlerime kastettiğini gördüm çatalla zorluyordu arada boşluk olsun diye ben de uyanıp

tepki veremiyordum ve sabah uyandığımda gördüm ki dişlerim arasında nokta şeklinde bir boşluk oluşmuştu

ve bunu yapan kişi de çok kötü görünümlü dişlere sahip biriydi

bu olay aklıma geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bu düşmanlık karşısında misilleme yapmadım

hep Allah'a havale ediyorum ,içim rahat etmiyor sinirim de geçmek bilmiyor

ben bu kişiyi Allah'a havale etsem de görmek istiyorum hakkımı almak istiyorum

aklıma intikam almak geliyor ama maji uygulamak bile istemiyorum ne yapsam ?

kestim tabi de arkadaşlık kalmadı ortada hayatta gördüğüm en kıskanç en kötü niyetli insanmış

hayır benim demek istediğim onun yaptıkları yanına kar kalmasın istiyorum

bunun için bana etkisi olmayacak bir yöntem bulamıyorum

örneğin esmalar bile zikredince ya Kahhar Ya Cebbar gibi zikreden kişi üzerinde de etkili oluyor

ne yapsam aklıma geldikçe sinir oluyorum hem de çok

ben bu arkadaşı Allah'tan çok sıkıldığım bir anda diledim üzerine de dua filan okumustum sanırım hayırlısını dilememişim

öyle kötü karakterli biri şeytanımsı bir tip çıktı ki bundan sonra kimseyle arkadaş bile olmaya niyetim kalmadı

soğudum hem de nasıl

ben karma yasasına da inanıyorum aslında bana nokta kadarcık bir zarar verdiyse de

bunu ödeyecek eminim ne insanlar var şu hayatta

hepsinden uzak kalmayı çok mesafeli olmayı istiyorum

hayatınıza giren ve size kötülüğü dokunan insanları affedin geyiğini anlamıyorum

neden affedeyim

Zaman ve senden sonra onun hayatına giren insanlar senin yerine intikam alır, sadece biraz sabret..

böyle insanlara inanamıyorum da ben kendime de samimiyetten dolayı kızıyorum

ve size de diyorum dikkat edin sonucta bu forumdan biliyoruz büyü yapanlar mı dersin cin cagıranlar mı

aman uzak olsunlar

Zaman ve senden sonra onun hayatına giren insanlar senin yerine intikam alır, sadece biraz sabret..

Bugünlerde benim de içimi çok yakan bir insan var. Affetmeye çalışıyorum, yapamıyorum diyemem ama zorlanıyorum.

Janet'in yazdığı bu mesaj bariz içime soğuk sular serpti. Sanki benim için yazılmış. Teşekkürler.

Onun yaptığı emin ol yanına kalmaz.Ama sen kendini hırpalarsan kin beslersen bu sana zarar verir. Emin ol Allah kalplerdekini bilir ve kırık hüzünlü bir kalbin sesini çok iyi işitir.Bende böylelerini ona havale ediyorum.Ama üzerine dua okumak falan bana yanlış geliyo iradesi dışında kendine çektin belki.Akışına bırakırsan ben şuna inanırım benzer kalpler birbirini çeker.

tesekkur ederim istemsiz oluyor bazen boyle sacma gibi geliyor ama hayatta cok tuhaf insanlarla karsılasabiliyoruz istemeden de olsa

zoraki arkadaslığın sonu da hic hayırlı olmuyor

keske surada bir düzeltme seceneği olsa ya da konu kapansa

Sn Omg, sitemizde düzeltme seçeneği olmadığı gibi nedenleri de defalarca açıklandı, lütfen forumu inceleyiniz.
Düzeltme seçeneğinin olmaması ardışık flood için neden ya da bahane değil lütfen site kurallarını okuyunuz.
Sitemizde flood yasaktır, lütfen forum kurallarını okuyunuz.
Konu, talep üzerine kapatılıp,taşınmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri