blcknghtmr
Kayıtlı Üye
Ben çok uzun zamandır kendime huy edindiğim birşeyi yapıyorum bunu çok önceden halamdan öğrenmiştim. halam bu tür şeylerle çok fazla ilgili ve çok fazla şey bilen ama maalesef bunları pekde iyiye kullanmayan birisidir. neyse halam bana çekindiğim lafından sözünden bıktığım ve korktuğum insanlarla görüşeceğim zaman onun adını bir kağıda yazıp yazıp üzerinede bana öğrettiği internette vs bulunmayan bir alfabe ile ufak bir tılsım yazıp katlayıp hatta zedelenmesin diye bantlayıp ayakkabımın altına koymamı söylerdi. bende üniversitemin ilk yıllarından beri yapmayı huy edindim ve size en samimi duygularımla demeliyim ki hep işe yaradı. en son dj olan bir arkadaşım için yaptık ünlü bir şarkıcının sarkısını remix yaptı ama şarkıcının söylemesi lazımdı ve ona yaptım menajerlerinin adına kadar ve anında sormadan kabul ettiler. tuhaf bir halam var annem onun gibi olmamı istemezdi ama ben halam gibi oldum
halamın dediğine göre o alfabe babadan oğula geçer gibiymiş ve heryerde bulunabilecek birşey değilmiş çünkü eğer herkes bilirse çok kötü şeyler için kullanılabilirmiş bu nedenlede sır gibi saklanırmış.bilemem tek bildiğim herkesin halamdan çok korktuğu..ben bile..
halamın o şeyleri bana şimdi öğretmeyeceğini biliyorum..o alfabeyi bilen birisi varmı acaba çünkü ben alfabe ile yapılabilecek bir çok şeyi biliyorum elimde dökümanları var ama alfabe yok..

halamın dediğine göre o alfabe babadan oğula geçer gibiymiş ve heryerde bulunabilecek birşey değilmiş çünkü eğer herkes bilirse çok kötü şeyler için kullanılabilirmiş bu nedenlede sır gibi saklanırmış.bilemem tek bildiğim herkesin halamdan çok korktuğu..ben bile..
halamın o şeyleri bana şimdi öğretmeyeceğini biliyorum..o alfabeyi bilen birisi varmı acaba çünkü ben alfabe ile yapılabilecek bir çok şeyi biliyorum elimde dökümanları var ama alfabe yok..