Sauron
Kayıtlı Üye
Çok fazla şaçma olmaya başladı bu hayat, hep gidişatın bu olması mı gerekiyor ? oku çalış evlen çocuk yap? Ben bu primitif döngüyü şikayet etmiyorum fakat Bu mu hepsi? Üniversite kazandım fakat artık herşey saçma gelmeye başladığından yarıda bıraktım. Ben başından beri herkesten farklıydım, babamdan kalan 1 restaurantı 5 restaurant yaptim yaşım daha 30 a dayanmadı fakat ihtiyacı olana maddi açıdan herkese destek olmaya çalışıyorum. Tema, Tev, Darüşşafaka. Bu vakıflara yaptığım yardımlar 900 bin € dan bile fazla. Zamanında bu iyiliğimden dolayı dolandıran bazı kişiler oldu, beni bu lanet para icin satan arkadaslar mı dersin, avrupa vatandaslıgı ve para icin kopek olan bazi kizlar mi dersin, bunlar beni hayattan soğuttu. hepimiz insanız sonucta ama neden herkesin bi kötü yanı olmak zorunda ? bu devirde hersey mi para ? hicmi gercek sevgi yok ? cocukken hep mutluydum, ama büyüdükce arkadaslarım dediğim insanlar sırtımdan bıcakladıkca ben asıl dünyayı anladım. Hissizleştim, ne sevgi kaldı ne umut, fakat benim dünyadan beklentim cok daha farklıydı. Cok fazla insan tanıdım ve artık daha fazla tanımak istemiyorum, az insan cok huzur kafasındayım ama artık ne insan kaldı ne huzur. Bi türlü gecmiste olan olaylardan dolayı insanlara güvenemiyorum. Daha genç olmama rağmen 90 yasindaki dededen cok daha fazla sey gördüm
tüm hatunlar terketti gece bankta oturup bira içtim yirtik pantalon eski elbiselerle, en kral villalarda da appartementlerde de oturdum viskimide ictim özel dikim brioni ceketimle,
bu hayatta benim statümde birinin mutlu olması lazım. Ben neyi yanlış yapıyorum ?
tüm hatunlar terketti gece bankta oturup bira içtim yirtik pantalon eski elbiselerle, en kral villalarda da appartementlerde de oturdum viskimide ictim özel dikim brioni ceketimle,
bu hayatta benim statümde birinin mutlu olması lazım. Ben neyi yanlış yapıyorum ?