"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hayatimi Düzene Sokmak Icin Nefes Teknikleri Istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

incesticide

Banlı Kullanıcı
ögremdigime göre nefes egzersizleri teknikleri bu konuda cok basariliymis hayatim su an kötü durumda kendimi gelistirmek istiyorum özel olarak istedim ccünkü sitede birsürü var benim istedigimin amacini yukarda yazdim benim beynimde hiperaktiflik var fazla bir seye konsantre olamiyorum cabuk birakiyorum o yuzden fazla internette arayamiyorum cabuk bikiyorum ve hayatim dibe dogru gidiyor hayatimi kendimi gelistirmek icin nefes egzersizi teknigi istiyorum nefes meditasyonuda olabilir acaba nefes terpisi ile nefes meditasyonu ayni seymi acaba yani hayatimi düzene sokmak istiyorum bir arkadas önerirse cok tesekkür ederim gercekten kendimi artik toplamak istiyorum istedigim beni gelistirecek hayatimi düzene sokacak nefes teknikleri.

Aşağıda ki linkte verdiğim egzersizle beraber nefes tekniği konsantrasyonu sağlamak için çok etkili bir yöntemdir. Nefes meditasyonu değişik nefes teknikleri içerir, henüz yeni başlayanlar sadece doğru diyafram nefesini öğrenmelidir. Bunun için de
- Burundan nefes alıp, vermeli.
- Diyaframın sıkışmaması için dik olarak oturmalı veya durmalısınız.
- Nefes alırken karnınız şişmeli, bir elinizi alışana kadar karnınızın üstüne koyabilirsiniz.
- Nefes verirken karnınız inmeli.

Şuan için en basit ve etkili kullanabileceğiniz nefes tekniği budur. Karnınızı nasıl yapacağınızı anlayamadıysanız yatarken nefes alış-verişte ki karın hareketlerinizi izleyin, daha iyi anlamak için yine elinizi karnınıza koyabilirsiniz.

http://www.gizlimabet.com/threads/17503-Beyin-Gücü-İçin-Süper-Beyin-Yogası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri