"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hayatı Bir Başkasının Gözünden Görmek Mümkünmüdür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cruelheart

Banlı Kullanıcı
Forumdaki tüm arkadaşlara iyi geceler...Merak ettiğim bir soru var.Sizce bir başkasının bedenine girebilirmiyiz.Buradaki amaç hayatı başkasının gözünden görmek.Bizimle aynı şeylerimi düşünüyor,hisleri neler,duygularımız,düşünce yapılarımız aynımı bunu çok merak ediyorum.Astral olarak bir kişinin yanına gidebiliyoruz tamam,manevi olarak vücudundaki ten örgüsünede hiyam edebiliyoruz.Fakat bir saniyeliğine dahi olsa bedenine girmek mümkünmüdür.Cevaplarınızı bekliyorum.

Stephine Meyer- Göçebe..

Okuduğum en güzel kitaplardan biridir, sizin merak ettiğiniz şeyi anlatıyor aslında. Kurgu-roman olsa bile yeni bir bakış açısı katacağını düşünüyorum :)

İyi Forumlar.

Stephine Meyer- Göçebe..

Okuduğum en güzel kitaplardan biridir, sizin merak ettiğiniz şeyi anlatıyor aslında. Kurgu-roman olsa bile yeni bir bakış açısı katacağını düşünüyorum :)

İyi Forumlar.
sizin önerdiğiniz kitap sadece bakış açısını değiştiriyor.deyim olarak karşımdakinin yerine koymaktan bahsetmiyorum ama ben..o kişinin bedenine girebilirmiyim.yada ruhunu hipnotize edip kendi içgüdümle ona etki edebilirmiyim?

yada ruhunu hipnotize edip kendi içgüdümle ona etki edebilirmiyim?
diyorsanız durum farklı, "hayatı bir başkasının gözünden görmek" diyorsanız durum daha farklıdır. Konu başlığınıza göre; hayatı bir başkasının gözünden görmek, yani ruhunuzu bir başka bedene yerleştirmek midir? Bir beden de 2 ruh olabileceğini sanmıyorum, ya da diyelim ki bu durum olabiliyor, o zaman nasıl diğer ruh yok edilebilir? Yani dediğim kitapta da buna değiniyordu, ben sizin deyim olarak bahsetmediğinizin farkındayım, fakat aradığınız durumu anlattığından bahsediyorum, bir öneridir.

Bunların dışında hayatı başkasının gözünden görmek gibi bir isteğiniz varsa bunun cevabından emin olamam.
Fakat; "yada ruhunu hipnotize edip kendi içgüdümle ona etki edebilirmiyim?" demişsiniz, bu durum ise konu başlığınız ile tamamen farklıdır. Böyle bir isteğiniz var ise maji uygulamalarını araştırabilirsiniz, cevabı oradadır..

bir büyü kitabında okumuştum.ruhannaveles diye bir uygulama varmış yıllar öncesindede yapılıyormuş.orta çağlardaki cadılar kendilerini güzel yada çirkinmi olduğunu merak ettiği için başkasının içine girip kendilerine öyle bakarmış.fakat burdaki görev ayna olarak değil.kralın gözünden bakarak kendine çeki düzen vermesi için yapıyormuş sanırım .öyle bir efsane var.gerçek olabilir belki.o kitabı bulmam lazım.biliyormusunz ''stygordion''(ruhannaveles

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri