Video hoşuma gitti, içimde tatlı bir hırs hissettim.
İnsanların anlamadıkları birşey var.
Neden sadece bir kazanan olmalı?
Neden bir yarışmada herkez kazanamıyor?
We şunu da düşünün.
Başkaları kaybedince kazandığına nasıl sevinir insan?
Birileri boynu bükükken zafer çığlıkları atabilmek
bazen garip geliyor.
İşte o anda hissettiğimizde sanki şeytani bir tat var gibi.
Ben de çok sevdim bu videoyu..ve biz yalnız olmayacağız ki kazanırken..eğer istersek bu başarımıza herkesi ortak edebiliriz..paylaşmayı bilirsek tek kilşilik zafer olmaz bizimkisi..umarım zafrlerin yalnız olmaz Perina..olmamalı..video da da dediği gibi zafer ayağa kalkabilirsek vardır..ben 5 yıl kalkmıştım..hem nasıl bir hüsrandan(haketmiştim bu ayrı konu)..kalktım ve hala yürümeye çalışıyorum zaman zaman sendelesemde..umarım başarırım..vebir daha düşmem..ya hadi bir daha kalkamazsam..
Sanirim egoistlik devreye giriyor o an. Birde söyle düsünün. Hangimiz kaybedenleri düsünüyoruz? Kendimizi degistirmekte bizim elimizde.
1000 kere düsseniz yinede kalkabilirsiniz sayin Perina. Basarmak sizin elinizde.Nice düsüp kalkmalara.
![]()
Benim 5 yıl önceki düşüşümü bilseydiniz böyle söylemezdiniz. Ve her düşüş diğerinden zorludur..hayatın kuralıdır bu bilirim
.
Evet söylediğim gibi çok hoş hisler uyandırıyor.
Beni üzen birini üzünce de aynı tuhaf hissi yaşarım.
Ama nasıl desem bu his sonra pişmanlığa dönüyor.
Ben nasıl bir insanım duygusunu yanında getiriyor.
Yani bu mutluluk sabun etkisi gibi çabuk geçici oluyor.
Mükemmel bir paylaşım. Video sırrı açıklamaya yeterli...![]()
Yolların, gitmediği yerlere..
patikalardan gitmeyi dene,
ne yola ihtiyacın var senin,
ne de haritalara!
Düştüysen yere,
yaralarınla övün
nice izler taşısın bedenin,
kalk ayağa yürü.
Hayat acımasız bazen aynı doğa gibi bir aslana dur yapma desen anlarmı ?Ama her acı deneyimin altında yatan bir gerçek var bizi doğruya götüren peki düşmeden , yürümenin anlamı kavranabilirnirmiydi?işte bu böyle birşey hiç düşmeyen insan artık kendini aşıp amuda kalkarak yürümeye çalışır bu bir doyumsuzluk değilmidir?Ne derler Allah az verip bıktırmasın çok verip azdırmasın tabiki düşeceğiz ve hayatın anlamını düştüğümüz yerde bulacağız
OneRepublic bugün enerjinle çevreni aydınlatıyorsun daim olur inş.tşkler
Bence herkese göre degisen bir durum bu.Inaniyorum ki bir insan üstesinden gelmeye calisirsa neden yapamasin.
Degil mi.. Eger bir gün mutlu günlerimizi hatirlayipta yüzümüzde bir gülümsemeyle gezmeyeceksek ne anlami kalir gecici ve paylasilmayan mutlulugun. Önemli olan onu kalici hale getirebilmektir.![]()
![]()
Hayır Sevgili Onerepublic,hayır bence her düşüş bir öncekini aratır inanın..çünkü önceki düşüşümüzde geliştirdiğimiz ruhu yeni bir belaya bulaştırmak affedilemez bence..ve yeni sınavımız bir diğerini mumla aratır..Allah yeni düşüşlerden korusun..bu yürüyüş son yürüyüşüm olsun..
Notediğim gibi ben bu videoyu çok sevdim..sanırım bunu da alıntı yapacağım..
. Tabi izninle..
Video için teşekkürler, yalnız videoda futbolcular arasında Sabri'yi aradım ama göremedim![]()
Gerçekten güzel bir video teşekkürler.