"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

havas yolunda takıntı...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan galip63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

galip63

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar yakın çevremde havasla ve ruhani işlerle uğraşan insanlar var ben de havas ilmini öğrenmek istedim ve bildiğim havasçı bi hocaya gittim. bana bi namaz söyledi o namazdan sonra gördüğüm rüyayı söyledim ve sonra her namazda sonra 33 defa söylenmesi gereken bi ayet verdi ve tekrar rüya göreceğimi söyledi. araya baya uzun zaman girdi fakat rüya görmedim. noksanlık bende midir yoksa bilmediğim bişey mi var yoksa herşey yolunda mı ? yardımınız için şimdiden teşekkürler..

Söyledikleriniz "havas ilminden" başka hiç bir şeyi ifade etmiyor. Hocanız size hangi namazı gösterdi, hangi ayeti 33 kez okumanızı söyledi, nasıl bir rüya gördünüz, ne için rüya görmeliymişsiniz ve neden bu rüyaya devam etmeniz gerekliymiş ? Acaba bu soruları size bu ilmi öğreten hocaya sordunuz mu ? Konuya yeterince vakıf biri olduğundan emin misiniz ve havas ilmine sadece bir namazla mı giriş yapmanızı söyledi ? En mantıklısı akıl hocanıza sormakla beraber detaylı bilgi vermenizdir. Yardımcı olunması için açık bi sorunun gerekli olduğunu düşünüyorum. Sevgiyle kalın.

merhaba arkadaşlar yakın çevremde havasla ve ruhani işlerle uğraşan insanlar var ben de havas ilmini öğrenmek istedim ve bildiğim havasçı bi hocaya gittim. bana bi namaz söyledi o namazdan sonra gördüğüm rüyayı söyledim ve sonra her namazda sonra 33 defa söylenmesi gereken bi ayet verdi ve tekrar rüya göreceğimi söyledi. araya baya uzun zaman girdi fakat rüya görmedim. noksanlık bende midir yoksa bilmediğim bişey mi var yoksa herşey yolunda mı ? yardımınız için şimdiden teşekkürler..
Hemen noksanlık aramayın.
Muhtemeldir ki danıştığınız kişi size sadece bir tetkik uygulaması vermiş. Bu tetkik sonucuna göre de size bir yol tavsiye etmiş. Bu yol ile alakalı sabretmeniz de gerekebilir, bu yol tamamen size uzak da olabilir. Danıştığınız kişi kendi yetiştiği ekole göre sizi yönlendirmiştir çok büyük ihtimalle. Madem o kişiye güvendiniz, sadece o kişiye danışmanız gerekmektedir.
Havass dediğimiz ekol tek bir ekol değildir, toplama bir ekol olduğundan bir çok farklı grup ve merkezin de kendine göre yolları vardır. Yani hangi kaynaktan su içtiyseniz, o suyla alakalı veya o suyun etkileriyle alakalı sorularınızı yine kaynağa yöneltmeniz gerekir. Aksi halde kafanız çok karışır, mideniz bulanır içtiğiniz de susuzluğunuzu geçirmez.
Eğer ki su içtiğiniz kaynağın size uymadığını düşünüyorsanız gidip kaynağa bunu açıkça ifade edebilir veya başka kaynak arayışına girebilirsiniz.

arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim . hocam işin ehli. bi ruhani varlığın rüyama gelip bana bilgi vereceğini söyledi. size sormamın sebebi ona güvenmemek değil sürekli rahatsız etmemek..

arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim . hocam işin ehli. bi ruhani varlığın rüyama gelip bana bilgi vereceğini söyledi. size sormamın sebebi ona güvenmemek değil sürekli rahatsız etmemek..

Bu bir tetkik dir size önerim havasda kimseye tabii olmamanız icazetinizi hayır üzere Allah dan dilemeniz ve hazır olunca ruhani yardımcınızı edinip ilme kendinizi vermeniz. Tabii ki yol sizin seçim sizin her şeyin en doğrusunu Allah c.c. bilir. Selametle

Geri