Shamanistic
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bune ya daha dün arkadaşın tekini uyardım Havas ilmine ait bir kelime bilmezken Havas konularında uzman kişilere yorum yapıp terslik yapıyordu eğer bu konulara ilgin varsa bu ilmi öğrenmek istiyor git ders al araştır kendini buna ver dedim tamam dedi.Ve bugün yine o kişi gidip büyü konusunda birisini daha tersledi sonra da grupta paylaşılan bir davet uygulamasını akşama deneyeceğim dedi onu bu davet uygulamalarıyla ilgili uyardım bilmeden etmeden davet yapılmaz dedim uyarmak için mesaj yazdım git araştır dedim git bu konuları öğren dedim kendini ver dedim o kişiden gelen mesajda ben araştırdım ve akşam davet yapıcam daha 1 gün geçmeden o kişi Havas'çı olmuş olaya bak ya ben Havas ilmine kendimi vereli 1,5 ay oldu ve hala da kendimi geliştiriyorum beni biliyor buradan çoğu kişi ben 1,5 aydır araştırmama rağmen bir davet bile yapmadım o kişi 1 gün araştırdı davet yapıcam diyor gidiyor burdaki uzmanları tersliyor ondan en son gelen mesajta ben davet yapıcam o varlıklar bana bir şey yapamaz benim onlara zararım dokunur siz olsanız bu kişiye naparsınız ya onu 2 kere güzel şekilde uyardım kendine zarar vericeksin dedim dinlemiyor ...
Bu zamanlar çoğaldı böyle kişiler gerçi hepimiz zamanla öyledik ama bu tür kişiler çocuk oyuncağı sanıyor bu işleri o kişiden gelen mesajda merak için yapıcam diyor daveti ..
Ve daha böyle kişiler gördüm insanı sinir ediyor uğraştığım ilime bakıyorum birde onu dalgaya alan kişilere baktıkça sinirim artıyor yav siz olsanız emek verdiğiniz bir ilmi dalgaya alan kişiye sinir olmazmısınız ??
Bu zamanlar çoğaldı böyle kişiler gerçi hepimiz zamanla öyledik ama bu tür kişiler çocuk oyuncağı sanıyor bu işleri o kişiden gelen mesajda merak için yapıcam diyor daveti ..
Ve daha böyle kişiler gördüm insanı sinir ediyor uğraştığım ilime bakıyorum birde onu dalgaya alan kişilere baktıkça sinirim artıyor yav siz olsanız emek verdiğiniz bir ilmi dalgaya alan kişiye sinir olmazmısınız ??