Havas ilmi bakim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeynel.35

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hayirli geceler. Bu havas işleriyle ilgilenen veya bu işi yapan kişiler boyle kisisel bakim yapiyorlar tibben tedavisi olmayan hastaliga cozum buluyorlar. Hatta kendilerinin hadimleri ve hüddamlari var. Bu konuyla ilgili bana yardimci olacak olan arkadaşlar varmi. Hani bu işler nasil oluyor felan.

bu tarz işler ramazan ayi vs sebeplerden dolayı ertelenmez.Bu tarz işlerde mümkün olduğunca enerji toplanmaya çalışırki basarılı sonuç olsun diye hatta.

hüddam vb varlıklar edinmek belli bir seviye gibi olur açıkcası burdaki konuların size bilgi sağlıcağını ama edinmenize katkı sağlıcağını sanmıyorum.Bu iş için yıllar gerekir o seviyeye geldiğinizde zaten kendi tarifleriniz oluşturmuş olursunuz.:)

bu tarz işler ramazan ayi vs sebeplerden dolayı ertelenmez.Bu tarz işlerde mümkün olduğunca enerji toplanmaya çalışırki basarılı sonuç olsun diye hatta.

hüddam vb varlıklar edinmek belli bir seviye gibi olur açıkcası burdaki konuların size bilgi sağlıcağını ama edinmenize katkı sağlıcağını sanmıyorum.Bu iş için yıllar gerekir o seviyeye geldiğinizde zaten kendi tarifleriniz oluşturmuş olursunuz.:)
Cevap yazdığınız için allah razı olsun ben bunları anladım yılladan beri araştıra araştıra da sadece şer maksatlı işler de yapılıyormu diye merak ediyorum?

Spesifik bir yöntem için demiyorum ama şer işlerde belli kriterler sağlanılıyorsa(kullanılcak gezenegenin enerjisi vs ) yapılabilir.

cinler yardımcı olur yani ramazan ayının bir önemi yok öylemi? Gezegenler konusu doğru olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri