"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Havas-Davet ve neticeleri

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan şumul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Denemedim kardeşim.Formun içeriğini ve kullanım özelliklerini bilmemekteyim. Zamanla öğreniriz inşeallah. Teşekkür ederim .
 
Ben ışıkları göremiyorum ama yarı uyanıkken örümcekleri görebiliyorum(tavanda değilde elimde geziniyor.bir karadul)..bunun sebebi nedir?
 
Bu yakaza hali durumlarında olan şeyler. Gördüğün örümcek veya benzeri hayvani suretler musallatların size görünüş şekilleri. Sadece cinler dumansız ateşten yaratıldı demekle iş bitmiyor. İnsanlarda topraktan yaratıldı , ama toprak değil. Kısacası cinlerinde kendi taifelerine göre şekilleri vardır. Rabbim nasıl ki yer yüzündeki mahlukata verdiği şekillerin bir suretini denizdeki varlıklarada vermiştir. Deniz atı, deniz yıldızı, örümceğe benzeyen ahtopot, deniz yılanı v.s... gibi. Cinlerede bir çok suretler vermiştir. Tek surette bir şey yaratmak Rabbimin kudretine ve icazetine uygun düşmez. O sanatının harikalığını göstermek için bin bir surete mahlukatı, her birine mahsus özellikleri ile yaratır ki kudretinin ve ilminin ve sanatının muhteşemliğini sergilesin. Bu somut alemde olduğu gibi, soyut alemde de aynen neşreder. Ama bu boyutu her kes göremez.
 
Aleykümselam ravi.Biraz sacmalamisin sacmalamissin derken sunu anlatmak istedim.
Siz bu isi bildiginizi idaa ederek bana gönderme yapmissiniz,öncelikle insanlarin "boyutu filan acilmaz" yanisira sadece bir insanin sesinden analiz yaparak o insanin musallatli olup olmadigi anlasilmaz.Cinni rahatsizliklari tedavi etme meselesine gelince,siz diyorsunuz ki ben Doktor degilim ameliyat etmesini bilmiyorum ama ögrenmek istiyorum bunun icinde bana bu konuda yardimci olabilecek birisini ariyorum.Ben sizi elestirmiyorum aksine gülüyorum sadece cunkü sizin gibi cok bilmislik taslayip da bosa kürek cekmekten yorulmuyan insanlari cok gördüm,bunu hakaret olarak algilama.Icazet sadece yasayan zatlardan alinmaz gibi bir cümle kulaniyorsun peki aksini idaa eden olmusmudur? Icazet sadece hayatda olan insanlardan alinir gibi bir cümle kulandim mi?
Bakin sevgili kardesim siz kendinizce birseyler üretmeye calisiyorsunuz beli ki kafanizda onlarca soru isareti var,benim burda yaptigim sey sudur.Sen Hasta bir insani tedavi etmek istiyorsan öncelikle git kendini gelistir kimse burdan özelikle böyle forumlardan cikipta sana bunun usulerini ögretemez,ögretirse art niyetlidir niyeti baskadir vs o konulara girmeyecegim ama sunu bilmelisin sevgili kardesim.Tedavi etmek istediginiz kisi öncelikle kendiniz olun yani kendinizi tedavi eden herseyden önce tanimadiginiz insanlara gönderme yapmaktan,insanlara iftira atmaktan vazgecin gerisi kolay.Yoksa Seytani beelzebubla def eden insanlarda mevcut onlardan üc bes kurusa icazet alirsin ama isi eger ki Allah rizasi icin yapmak istiyorsan basvurman gereken adress Allah Tealadir öncelikle bunu netlestireyim,kimsin niyetin nedir hangi ilmi hangi maksatla ögrenmek istedigini bilmiyoruz.Sizin baska insanlara zarar vermenize kimse araci olamaz.Acik ve net olarak söylüyorum,bu isi ögrenmek isteyen insan bu islerle alakali bir Tarikate gidebilir birakin Tarikatleri enerji calismalari yapabilirsiniz,istanbul izmirde her yerde bulabileceginiz "Celaring Terapistleri"vardir ama siz kim cleaning kim...
 
Güzel kardeşim buyrun hodri meydan, kim saçmalamış bakalım. Bir kişi nerede olursa olsun, üzerindeki musallatı sadece sesi ile alırım.
 
Denemek istersen önce sen buyur, madem çok iyisin bakalım. Cinleri ve musallatını gören biri varsa, kendi musallatını , onun göreceği şekilde alacağız. Oda ne olduğunu size söyleyecek.Kendi görecek diyorum, çünki yaptıklarımızı görecek ki size anlatacak. Görmeyen ne olduğunuda anlatamaz. Bunun ötesine laf söyleyebilmen için , önce bu dediğimi yapıp yapmayacağımı isbat etmeniz lazım. Kendi pencerenden ne görebildiğin beni ilgilendirmez. Madem bu kadar kararından eminsin, musallatı olan ve bunları görebilen bir kişi bana adını bile vermesin, sadece sesini duyayaım, neticeyi o anlatsın. Siz birşeylere ulaşamadınız diye, kimse ulaşamayacak demek değil. Dedim ya , yazmak artık saçmalık geliyor bu konuları. Kendine güvenen deneyebilir. Biz meydandayız. Her söylediğimizide isbata hazırız Allah ın izni ile. Saçmaladığımızı söyleyenlerinde saçmaladıklarını her kesin önünde isbat ederiz.Bana yazma ile mahalefet etmene gerek yok. Böyle birini bana yönlendir, bende beceremeyim, sende benim saçmaladığımı herkese ilan et:beta1:
 
Bildiğim kadarı ile havas, takva veya hoca sıfatını ilmini taşıyan kişilerin gösteriş ve kibirden uzak durmaları, alenen deşifreden kaçınmakta ve mütevazi bir hayat sürme gayretinde olmaları gerekir.

Bu nitelikte olduğunu söyleyen arkadaşların burda birbirini kırması olmamış. Aslında bakarsanız havasa ve takvaya yıllarını vermiş kişlerin bilgisayar kullanacağınıda pek hayalimde candalandıramıyorum ters geliyor nedense..
 
Çok haklısın muhterem kardeşim. Ama bu tür art niyetli kişiler sürekli bu şekilde bizleri yalancı ilan ediyorlar. Böyle bir şeyin olmadığını söylüyorlar. Biz eğer susarsak onların söylemlerini kabul etmiş oluruz. Arkadaşın forma kayıt tarihine bakarsan sadece beni eleştirmek için girdiğini anlarsın. Bunlar diğer formlarda ki yazılarımızdan dolayı bize cephe alan kişiler. Samimi değiller. Diğer formlarda ve burada yazdığımız, büyü ve benzeri caiz olmayan şeyler hakkındaki yazılarımızdan rahatsız olan ve buna tepki olarak ta her girdiğimiz formlarda sahta linklerle bize cephe alan kişiler. Kimisi sahte medyum, kimisi kendilerini mehti sanan meczuplar. Uzun zamandır bunlara cevap vermekten yorulduğum için, artık buyrun hodri meydan diyorum, o zaman çekip gidiyorlar.
Bura da , haşa kendimizi büyük göstermek değil maksadımız. Bu ilimi bilen kardeşlerin ortak istişare yaparak, insanlığa hizmet etmelerini arzu etmemiz. Ama birileri foyamızı ortaya çıkarıyorsun korkusu ve bizi gözden düşürüyorsun endişesi ile sürekli böyle benimle uğraşıyorlar. Sürekli peşimdeler. Onlara karşıda sukut etmemizi istemezsiniz her halde. İlim ve kudret sadece Allah a aittir. Bazıları kendilerini seçilmiş özel cemeat veya topluluklar sanıp, kendilerinden başka kimsenin bu ilme vakıf olamayacağını sanmaktalar. Bu arkadaşta öyleler den, hangi formdan olduğunu tahmin etmekteyim, ama doğrusunu Allah bilir. Sadece şunu istirham ediyorum, bu işte ehil olan kardeşler, dayanışma içinde olun. Rekabeti bırakın. Madem maksat insanlığa hizmet ve Allah rızası, o zaman rekabete gerek yok bence. Bazı şeyleri yazmak istemiyorum. Ama öyle gruplar varki, kendilerini özel sanıp, büyü haram ama hocamızın dediği kişiye yaptırırsanız günah olmaz, hocamıza mağnevi alemden izin verildi diyecek kadar sapıklık içindeler. Peygambere verilmeyen yetkiler, hocalarına verilmiş. Küfür etmek günah derler, biri sataşınca, hocamız izin verdi deyip, ana avrat küfür ederler. İşte bizlerde bunların kusurlarını yüzlerine vurunca ve yanlış yaptıklarını ayetlerle isbat edince, böyle bizim peşimizden karalama ve iftira propagandaları ile koşup dururlar. Ama biz her şeyi Allah a havale ediyoruz.
 
Paylaşım gerçekten güzel olmuş.
yazan kişiye, emeği için teşekkürler ;
Allaha emanet olun
Dua ve Selam ile...
 
Bence de doğru söylüyorsunuz.O yüzden diyorum ki, bu işte varım diyen arkadaşlarla istişare edelim.Yazılanlara değilde, uygulananlara bakalım. Onlar , o zaman anlarlar neyi bilip , bilmediğimizi.
Zaten, bizler de yazdıklarımıza değil, uygulamalarımıza bakınız diye, canlı uygulama yapalım istiyoruz.Biz şöyle iyiyiz, böyle güzeliz davası değil, güzel bir ilim meclisi kurma davasındayız. Sadece ihlâs ve kardeşlik üzerine.
Gerçi, bu zamanda, bunu istemek saçmalık gelebilir, nefsin ve enaniyetin doruk noktasına çıktığı bir zamanda yaşıyoruz. Ama hâlâ inanıyoruz ki, islâm kardeşliği
her kalpte mevcut. Önemli olan küllenmiş koru, üfleyerek alevlendirmek.

prepre kardeşim Allah razı olsun inşeallah buda olacak. Diğer kardeşime cevaben, evet islami çerçevede olması lazım muhterem kardeşim. Çünki havas demek zaten Kur an ve sünnet yolunda edinilen merhaleler demektir. Ulviyatla ve Allah yolunda gidenlerle , Allah ı dost bilenlerle irtibat ve istişare demektir. Kafir zümlereler ve taifelerle irtibat zaten havasa girmez, büyü kısmına girer ki buda zaten dinen caiz değildir. Bazıları der ben kafirlerede güzel işler yaptırıyorum. Sadece kendilerini kandırırlar, onlar çok akıllıdırlar ve size hizmet ediyor gibi görrünürler , am karşılığında sizin farkında bile olmadığınız durumlarda , sizi imandan ederler. Siz bir yahudiyi hakiki müslüman etmeden dine hizmet ettirebilirmisiniz . Sadece sizi kandırmak için ediyor gibi yaparlar, münafıkcasına işler yaparlar ki günümüzde casusluk deniyor, amaçları yüne islamı ve dini yıkmaktır, sizi dinsiz etmektir. O yüzden istiğşarelerimiz islam çerçevesinde olacak ve Allah ın emir ve yasakları çerçevesinde işlem görülecek.
Burada şunu belirteyim, bu işlemlerde bir merhale elde edilirse, insanlara hizmet verdiğiniz an elbette hizmetinizin karşılığını isteyebilirsiniz. Ama sadece Allah rıza sı için yapmak en güzeli. Ama birde hayat gerçeği var. Maişetinizi karşılamak için eğer netice alıyorsanız belirli bir karşılıkta alabilirsiniz. Çünki insanın en büyük sorumluluğu aile si üzerindedir, bu işi yapıyorsanız ve başka bir yönden bir geliriniz yoksa, maişiyet derdine düşünce de bu işe vaktiniz kalmayacaksa, bana göre ücret almanızda bir behis yok.Çünki böyle bir istiğdat varsa , bunu dünyevi sıkıntılar yüzünden köreltmemek lazımdır. Her kese nasip olmaz. Olanı da kaybetmek doğru olmaz. Ama işi dolandırıcılığa sokmadan. Doktor misali. Sizlerde mu işi becerecek olursanız mağnevi doktor olacaksınız. O yüzden bu işi ücret karşılığı yapan kardeşlerimizde bizimle irtibat kura bilir. Aldığı ücret ve mükafat Allah la onlar arasında dır bizi alakadar etmez ve haddimize de değildir. İmkanım olsa böyle bir oluşum kurar ve tüm oluşumda ki kardeşlerin maişetini ben karşılardım. Yeterki onlar heder olup gitmesinler. O yüzden bu tür kardeşler eğer bu işi mükemmel yapıyorlarsa, ve kendilerine mahsus ücret alıyorlarsa, onları kötü gözle görmeyin, onların da çocukları var ve bunlar taş ve toptak yeyip, ağaç yapraklarından elbise giymiyorlar. Doktora verdiğiniz para neden zorunuza gitmiyorda, bu mağnevi yolda kendilerini vakf edenlere verdiğiniz para zorunuza gidiyor. Ama netice alamazsanız o zaman yakalarına yapışmasını da bileceksiniz ki ortalık şarlatanlara kalmasın. Gerekirse kanuni işlemlere baş vuracaksınız ki başkalarını dolandıramasınlar.
 
Geri
Üst