"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Havâas ile Maji Eş Midir?

Geberiyolog

Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar, Kenz-ül havâss adlı kitabı okuyorum şu an.
Mesela üzerinde lafza-i celâlin beşli vefkının yazdığı bir kağıt olan kişiye hiç bir iş zor gelmez gibi bir şey yazıyor. Altında da ne olduğu çizilmiş.
Peki bunu yaparsam büyüye benzer bir şey olur mu?
Büyü sonuçta İslamda çok büyük günah, asla öyle bir şeye yanaşmak istemiyorum.

Arkadaşlar, Kenz-ül havâss adlı kitabı okuyorum şu an.
Mesela üzerinde lafza-i celâlin beşli vefkının yazdığı bir kağıt olan kişiye hiç bir iş zor gelmez gibi bir şey yazıyor. Altında da ne olduğu çizilmiş.
Peki bunu yaparsam büyüye benzer bir şey olur mu?
Büyü sonuçta İslamda çok büyük günah, asla öyle bir şeye yanaşmak istemiyorum.
Ne yazdığını neyi tasvir ettiğini bilmediğin bir uygulama yapmayı göze alıyorsun böyle bir uygulamayı yapmak için sadece bir kitaptan yararlanmak yeterli ve akıllıca değildir ayrıca zaten o uygulamada ne yazdığını neyi anlattıgını sonuclarını bilmis olsaydın günahmı sorusunun cevabını biliyor olurdurdun.
!!Tam olarak içeriğini bilmediğiniz hiçbir uygulamayı denemeyiniz!!
Benden bir tavsiye...

Havas büyü degildir, havas secilmis kisilere verilen bir ilimdir Allah katindan bir ilim,
Günümüzde kimse bu yola ugramadigi icin, calinmis minareye kilif uydurmak adina, islami kaynaklar iceren büyülere havas diyor.
Havas kelime anlami ile zaten "secilmis seckin" demektir, öylekitap ile uygun olmayan kalp ile yapilacak sey degil...
Bunu büyü ile kiyaslamayin birisi Allah'in men ettigi ilim iken digeri Allah in ikram ettigi bir ilimdir.

Havas büyü degildir, havas secilmis kisilere verilen bir ilimdir Allah katindan bir ilim,
Günümüzde kimse bu yola ugramadigi icin, calinmis minareye kilif uydurmak adina, islami kaynaklar iceren büyülere havas diyor.
Havas kelime anlami ile zaten "secilmis seckin" demektir, öylekitap ile uygun olmayan kalp ile yapilacak sey degil...
Bunu büyü ile kiyaslamayin birisi Allah'in men ettigi ilim iken digeri Allah in ikram ettigi bir ilimdir.

Bu ilimle ne yapılıyor pekii açıklarmısınız.

Geri