"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hatalarım Karşılığı ve Dua

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratsavci

Kayıtlı Üye
merhaba son zamanlarda yaptıgım bır hatadan dolayı basım cok buyuk belada ve kurutlusum yok mucıze lazım.. o yuzden buraya yazmak ıstedım.... bana Bu Kotulukluklerden Kurtulmak ıcın Dua Benzerı Birşey paylaşabılırmısınız lüftenn :offtopic:

merhaba son zamanlarda yaptıgım bır hatadan dolayı basım cok buyuk belada ve kurutlusum yok mucıze lazım.. o yuzden buraya yazmak ıstedım.... bana Bu Kotulukluklerden Kurtulmak ıcın Dua Benzerı Birşey paylaşabılırmısınız lüftenn :offtopic:

Konuya şimdiye kadar cevap verilmemiş.Çünkü cevabı forumda bulunuyor.Araştırın bulursunuz. :)

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama neden böle cevaplar yazılıyor forumda var araştırın ne var iki kelime yazıp cevaplansa çokmu olur arkadaşım hz yusuf as balığın karnındayken şu duayı okurdu Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
devamlı zikir et inşaallah olur.

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama neden böle cevaplar yazılıyor forumda var araştırın ne var iki kelime yazıp cevaplansa çokmu olur arkadaşım hz yusuf as balığın karnındayken şu duayı okurdu Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
devamlı zikir et inşaallah olur.

Eğer cevap yazılsa bu konuyu gören her kişi ne de olsa cevap veriliyor ne kendimi yorayım araştırmak için deyip konu açarlar.O yüzden konuyu açan kişi araştırıp bulamazsa açması lazım.

sehvayil arkadaşım şurayı düzeltme gereği hissettim hz yusuf değil hz yunus sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri