Üniversiteyi yeni bitirdim sayılır mı bilmem :d Harita ve Kadastro mezunuyum Hayalimde ki işi yapıyorum. Ayrıca yoga eğitmeni olmak için ders alıyorum. Yoga üzerinden evren ile bağ kurmak amacım.Üni'de hangi bölümleri okuyorsunuz veya okumak istiyorsunuz? Hayalleriniz neler? Ne olmak istiyorsunuz?
Üniversiteyi yeni bitirdim sayılır mı bilmem :d Harita ve Kadastro mezunuyum Hayalimde ki işi yapıyorum. Ayrıca yoga eğitmeni olmak için ders alıyorum. Yoga üzerinden evren ile bağ kurmak amacım.Üni'de hangi bölümleri okuyorsunuz veya okumak istiyorsunuz? Hayalleriniz neler? Ne olmak istiyorsunuz?
Üni'de hangi bölümleri okuyorsunuz veya okumak istiyorsunuz?
Şuan bilişim okuyorum ve meslek olarak ALLAH ın izniyle yazılım mühendisliği düşünüyorumDEHB hastaligina sahibim ve azicik aktif durumda oldugundan ne okuyacagima hic karar veremedim farkli bir bolum okuyup cok farkli bir meslek sahibi oldumSimdi ise tarihe ilgim basladi eskiden hic umursamazdim ne olmus ne bitmis. Kimyager olmak istiyorum ve hem veteriner hekim hemde genel cerrah doktoru da olmak istiyorum. Elektronik donanimi ogrenmek istiyorum bi ara roket bilime ilgim vardi. Ama kucuklugumden beri baki olan 2 meslek vardi biri bilgisayar programciligi digeride kimyager olmakti. Fazla omrumuz olsaydi insanlar olarak hepsi olunurduda birinde en iyisi olmaya omrumuz anca yetiyor iste. Birini emin olup secene kadar da omur yarilaniyor.
![]()