Sayın King Of Stellar,
Azminizi ve şevkınizi kırmak istemem, şahsen konuda uzman olduğumu da iddia edemem ancak istedikleriniz için esma çalışmanız daha makul olur gibime geliyor, onun da incelikleri var ve niyetlerle ilgisi var ve hangi çalışma yaparsanız yapın temelinde islam inancına göre yapacaksanız Allah'ın izin vermesi var yani O'ndan rıza istemeniz şartı var. O'nu aştım da kendi çabamla ya da Ahmet'in Mehmet'in yardımı ile hadim sahibi oldum diye bir şey (İslam içinde) yok.
Yapmak arzu ettiğiniz şey hayırlı bir şey ise,çıkmak istediğiniz hayırlı bir yol ise, bildiğiniz gibi duanızı arınmanızı yapın ve Allah'tan size yardımcı ve rehber olmasını dileyin, O size uygun bir rehberliği yapacak ya da rehberi gönderecektir zaten. Ancak izleyeceği yol göstereceği yol sandığınız gibi olmayabilir. Ya da önünüzde kanatlı ruhaniler görmeyi beklemeyin.(Bu misaldi) Yapmak istediğiniz hayr olmayan kötü br şey ise Rab yine sizi boş çevirmeyebilir,çünkü O dileyeni dilediğine erdirendir
Bir iki günde hadim sahibi olunur mu? Sahip olmak çok iddialı bir laf olur bence- hayır olmaz. Ama dileğinize ve kalbinize bağlşı olarak bazen belki hiç bir şey yapmanız gerekmez. Bunu açıklayabilmek için hayal meyal anımsadığım bir hikaye örnek vermek istiyorum, umarım yardımcı olur.
Bir çocuk sahilde martılarla oynuyormuş, martılar onla şakalaşıyor etrafında uçuyor hatta bazen eline koluna omzuna konuyormuş. uzaktan seyreden bir adam, bugün bir tanesini yakala demiş çocuğa. Çocuk sahile gitmiş ve o gün hiç bir martı onun yanına yaklaşmamış.
Faydam olmuştur umuyorum, iyi forumlar +)