"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güzel Bakımlı Küçük Kız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xDeat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xDeat

Kayıtlı Üye
Öncelikle Arkadaşlar Yaşım 14 Bu Yazacaklarımı Anlatanlara Göre Yazıcam

Annem Rüyasında Tavuk Kemiklerini Çöpe Atmak İçin Çöptenekesinin Yanına Gidiyor Tam Çöpleri Atacakken Çöpün Yanından Ufak 3 Tane Çok Şirin Penbe Elbiseli Ufak Bebekler Çıkıyor Anneme Diyorlarkii Karnımız Çok aç Tavuk Kemiklerini Atma Bize Ver Annemde Veriyor Yiyorlar Fln.

Daha Sonra ...

Ablamda Rüyasında Ufak Şirin Penbe Giyinimli Kızlar Görüyor.

Arkadaşlar Bu Kızları Peri yani Cinlerin Bayan Olanı Die Yorumladık Sizce Bu ne Olabilir ?

Öncellikle sitede rüya tabiri yapılmamaktadır ve imla kurallarına biraz daha dikkat edebilirsek iyi olur :)

Site de kişisel bilgilerinizi vermeniz, sizin güvenliğiniz açısından yasaktır. Lütfen kurallara dikkat ediniz.

Sitemizde Rüya yorumcumuz yoktur. Bu yüzden sitemizde rüya yorumlayan bir arkadaşımız olana kadar üyeler kendi aralarında Rüya yorumu talebinde bulunabilir.Rüya yorumu için ısrar etmeyiniz.

Yanlış yorum..Hayır olsun.
Aileniz içinde yardıma ihtiyacı olan yada olacak birilerinin anneniz yada ablasının bilincinde yada vicdanında ki sorgularının rüyaya yansımış olmasıdır bu.

ALLAH hayreylesin. Yoruma girmeden,rüya çok açık olduğu için girmeye gerek duymadan,bilinçaltının oyunudur v.s. v.s. diye yazacak kişilere cevaben:

Kemik üzerinde cinlerin gıdalanacağı bir yiyecekten söz edili****yor ki, onların atılan kemiklere uğradıkları zaman ALLAH tarafın****dan o kemikler üzerinde birtakım yiyecek mahiyetinde şeyler vücud buluyor. Tezek ise onların hayvanlarının yemidir.

Rivayetlerin tamamından bu mâna çıkmaktadır. Biz şimdi ilgili hadîsleri naklediyoruz:

Ebû Hüreyre (r.a.)'den yapılan rivayette, deniliyor ki: Ebû Hüreyre, Resûlüllah (a.s.) Efendimizle beraber (çıkarak) abdest al****ması ve hacetini gidermesi için yanında su matarası taşırdı. (Bir defasında) o, matarasıyla Resûlüllah'ı arkadan takip ediyordu. Pey****gamber (a.s.):

"O kimdir?" diye sordu. O da:

"Ben Ebû Hüreyre..." diye cevap verdi. Resûlüllah O'na:

"Benim için birkaç taş ara ki on****larla (necaseti) silkip gidereyim. Sakın bana kemik ve tezek ge****tirme!" buyurmuştur.

Ebû Hüreyre (r.a.) devamla demiştir ki:

"Elbisemin bir ucuna onun için birkaç taş koyup taşıdım ve getirip iki yanına koyduktan sonra ayrıldım. Peygamber (a.s.) işini bitirince, (kendisine doğru) yürüdüm ve "kemikle tezeğin nesi vardır?" dedim. Buyurdu ki:

"O ikisi cinlerin yiyeceğidir. Hem gerçekten Nusaybin cinlerinden temsilci olarak bir grup cin bana geldi ki onlar ne güzel cinlerdi! Benden yol azığını istediler. Ben de onlar için ALLAH'a dua ettim ki bir kemiğe veya bir tezeğe uğramaya görsünler, mutlaka üzerinde yiyecek bulurlar..."[334]

Müslimin Alkame hadîsinden yaptığı rivayette nebîz (şıra) ile abdest almayla ilgili İbn Mes'ud (r.a.) rivayetinde bu konuya temas edildikten sonra cinler, Peygamber (a.s.) Efendimiz'den yol azığı istemişler. Peygamberimiz (a.s.) onlara şöyle buyurmuştur:

"Her kemik size ve her (eti yenen hayvanın) fışkı ve dışkısı sizin hay****vanınıza yemdir."

Sonra da devamla şöyle buyurmuştur:

"Kemik ve fışkıyla istinca etmeyiniz, çünkü o ikisi (din) kardeşlerinizin yi****yeceğidir."

Tabirler bir yana tezek vs giibi maddeler onların yiyeceğiymiş.Ne tuhaf insana göre.Urumunda söylediği gibi gerçekten musallata uğrayan biri bunları zamanla yemeye başlarmış..Tanrım korusun..
Yukarıda ki açıklama hadislerle var.Şahsen ben hadislere kulak asmayan biiriyim.Fakat bilgiler doğru.
Tekrar rüyaya gelince bu tür rüyalar herzaman onlara yorulmaz..Kişinin bilinci burda çok byük rol oynuyor.Hemen he tamam rüyanızda onlarla konuşmuşsunuz diyemeyiz.
En önemli unsur kişinin üya anında ve olayda kendini nasıl hissetttiğidir..Ayrıca psişik yetenekleri olan biri rüyayı çok kolay ayırt edebilir bilinçaltı mı haberci rüyamı manasında..

Tabirler bir yana tezek vs giibi maddeler onların yiyeceğiymiş.Ne tuhaf insana göre.Urumunda söylediği gibi gerçekten musallata uğrayan biri bunları zamanla yemeye başlarmış..Tanrım korusun..
Yukarıda ki açıklama hadislerle var.Şahsen ben hadislere kulak asmayan biiriyim.Fakat bilgiler doğru.
Tekrar rüyaya gelince bu tür rüyalar herzaman onlara yorulmaz..Kişinin bilinci burda çok byük rol oynuyor.Hemen he tamam rüyanızda onlarla konuşmuşsunuz diyemeyiz.
En önemli unsur kişinin üya anında ve olayda kendini nasıl hissetttiğidir..Ayrıca psişik yetenekleri olan biri rüyayı çok kolay ayırt edebilir bilinçaltı mı haberci rüyamı manasında..
Olabilir...İhtimal dahilinde çünkü..Mesela siz kemikleri talep eden minik kızlardan yola çıkarak yardıma muhtaç birilerinin olabileceğini,yada ailesinin bilinçaltında yer edinmiş olabileceğini söylediniz.Mantıklı.Bende talep ettikleri şeyin kemik olduğundan yola çıkarak olsa olsa cinlerdir dedim ve hadislerle bunu destekledim.Yine mantıklı.Demek ki bunun bir çok mantıklı açıklaması olabilir yalnızca bir tane doğru cevabı (yorumu) vardır.Bunu da bilmek için rüyayı yer,zaman,kişiler,renkler v.s. iyice irdelemek lazım.

bu rüyanın yorumdan ziyade başka içeriği var.
bazı varlıklar evlerimize gelir ve o ailenin bütün bireylerine rüya aracılığı ile görünebilirler.
tahminim ailendeki birçok kişipsişik yönden gelişmiş durumda.

Rüyayı saat kaç aralarında gördükleri önemli. Bide siz zaten yorumunu yapmışsınız bide yalnış yorum yapmışsınız artık bunu değiştirmek zor. Bu konuda hadisler var, yani ilk yorumu nasıl yaparsan rüyan odur diğe. Rüyaları hep iyiye yormak şartdır. Bide sana abi tavsiyesidir 14 yaşım var demişsin bence bu yaşta buralarda piskolojini bozarsın, sırf merak ediyorsun diğe sana zarar gelmesini istemem. Umarım beni yalnış anlamazsın. Bide burada veya bi başka yerde asla ama asla şahsi bilgilerini verme (kendi ismini yaşını anne, baba adı gibi).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri