"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gürültücü Komşu İçin Uygulama Varmı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dret
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dret

Banlı Kullanıcı
Merhaba;

1-2 yıl oldu yeni bir yere taşındık, üst kat komşumuz çok tuaf genç bir anne ve kızları var bunlar gece gündüz sabahlara kadar dönüşümlü olarak kah müzik açarlar kah evde koşarlar kah sabaha karşı 1 de sırasıyla banyoya girerler kafamıza su sesleri bağırtıları epilasyon sesleri.. balkonda çıkar telefonda bağıra bağıra konuşur artık öyleki kızın sevgilisiyle neler yaşadığını sanki biz yaşıyoruz gibi kafamıza nakşetti hergün.. akıl ve mantık bir yerden sonra devreden çıkıyor yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum cinnet getirmemek için bunları buradan yollamak veya ıslah etmek için veya bizlere yaşattıklarını anlamaları için nasıl bir uygulama önerirsiniz varmı böyle birşey yani artık gecem gündüzüme karıştı onlarla yatıp onlarla kalabiliyoruz.. şimdiden teşekkür ederim.

Sabredecen olmazsa dava açarsın büyü yapanda yaptıranda cehennemliktir böyle basit şeyler için böyle şeyler dşünmeyin

her geçen gün daha da azgınlaşıyorlar ilk başlarda bu kadar değildi son 1 yıldır iyice çekilmez bir hal aldı.

tam olarak ne demek istediniz elindekileri kullan ?

Sesini çıkarmazsan tepene çıkarlar :) Her böyle yapışlarında ağzına geleni söyle, bir süre sonra uğraştırma bu adamla beni diye kızına baskı yapmaya başlar.

Benim kapımın önündede çocuklar çok ses yaptığı zaman bütün soyuna söverim yüzüne karşı çocukların, birşey değişmiyo gerçi ama en azından rahatlıyorsun :D:Dd

Düşündüm de, acaba sizi böyle kişilerle komşu yapan hangi enerjiniz?
Bu kişileri istemesenizde, hiç farkında olmasanız da, hayatınıza çektiğiniz muhakkak.

"Haaa ben mi suçluyum?" demeyin sakın.
Size karşı olmak adına değil bu sözlerim. Bilakis sorununuza yardım olabilir mi diye yazmaktayım.

Lütfen dikkat edin söylediklerime, ki bilen arkadaşlar benden daha kapsamlı ve doğru şekilde size elbette yardımcı olacaktır eminim.
(ben her zaman söylüyorum okuduklarımdan öğrendiğim bilgilerin zararsız bulduğum kısmı kadarını paylaşmaktayım)

Bu şekildeki yaşanılan olayların çözümünde sorun taaa gelip kişinin kendisine dayanıyor çünkü.

ya bir şikayetiniz oldu, başınıza yazıldı imtihan diye,
ya yargıladınız, veya suçlama yada öfkelenme tarzında bir durum ile karşılaştınız.

yada şimdi bu şekilde bir sınanma ile karşı karşıyasınız ve öğrenmeniz gereken, almanız gereken bir ders var.

mahremiyet ve başkasına nezaket ile ilgili yaşantınızda bir sorgulamaya koyulun, bir düşünün bakalım.
Biryerde düzelmeyi bekleyen birşey vardır illa. Bu olayda sizi uyandırmak için başınızdadır.
Bu şekilde düşünürseniz tahammülünüzde fazlalaşır.

Sorunda çözümde daima bizimledir çünkü.

Dilerim kısa zamanda rahatlar şifalanırsınız.

Sesini çıkarmazsan tepene çıkarlar :) Her böyle yapışlarında ağzına geleni söyle, bir süre sonra uğraştırma bu adamla beni diye kızına baskı yapmaya başlar.

Benim kapımın önündede çocuklar çok ses yaptığı zaman bütün soyuna söverim yüzüne karşı çocukların, birşey değişmiyo gerçi ama en azından rahatlıyorsun :D:Dd

doğu bir ilde yaşamaktayım gidip şikayet etmeye kalksan kocası akşam gelir keleş nikofla.. bir tuaf insanlar zaten gizli kapaklı işleri var..

Düşündüm de, acaba sizi böyle kişilerle komşu yapan hangi enerjiniz?
Bu kişileri istemesenizde, hiç farkında olmasanız da, hayatınıza çektiğiniz muhakkak.

"Haaa ben mi suçluyum?" demeyin sakın.
Size karşı olmak adına değil bu sözlerim. Bilakis sorununuza yardım olabilir mi diye yazmaktayım.

Lütfen dikkat edin söylediklerime, ki bilen arkadaşlar benden daha kapsamlı ve doğru şekilde size elbette yardımcı olacaktır eminim.
(ben her zaman söylüyorum okuduklarımdan öğrendiğim bilgilerin zararsız bulduğum kısmı kadarını paylaşmaktayım)

Bu şekildeki yaşanılan olayların çözümünde sorun taaa gelip kişinin kendisine dayanıyor çünkü.

ya bir şikayetiniz oldu, başınıza yazıldı imtihan diye,
ya yargıladınız, veya suçlama yada öfkelenme tarzında bir durum ile karşılaştınız.

yada şimdi bu şekilde bir sınanma ile karşı karşıyasınız ve öğrenmeniz gereken, almanız gereken bir ders var.

mahremiyet ve başkasına nezaket ile ilgili yaşantınızda bir sorgulamaya koyulun, bir düşünün bakalım.
Biryerde düzelmeyi bekleyen birşey vardır illa. Bu olayda sizi uyandırmak için başınızdadır.
Bu şekilde düşünürseniz tahammülünüzde fazlalaşır.

Sorunda çözümde daima bizimledir çünkü.

Dilerim kısa zamanda rahatlar şifalanırsınız.

çok fazla ah aldım yapmamam gereken şeyler yaptım farkında olmadan sonra ben ne yaptım diye sürekli kendimi sorguya çekiyorum ve cezalarımı çekiyorum buda sanırım yeni bir günah dökme sınavı bende öyle düşündüm neden beni buluyor bu insanlar diye demekki etmişiz birilerine ama nereye kadar..

doğu bir ilde yaşamaktayım gidip şikayet etmeye kalksan kocası akşam gelir keleş nikofla.. bir tuaf insanlar zaten gizli kapaklı işleri var..

Yav bırak Allah aşkına ya, erkek ol biraz Allah Allah, gelse nolacak, ilk gün bir güzel döverler seni, boş bir araziden geçerken lavuğu indirirsin(öldürürsün) korkan olma korkutan ol kardeş, hır gür çıkarsa çıksın, haklıyken ezdirme kendini ben bunu diyorum, intikam almayı bil.. yoksa daha çok sorun yaşayacaksın.. veya yenilgiyi kabul edip taşınacaksın.

Yav bırak Allah aşkına ya, erkek ol biraz Allah Allah, gelse nolacak, ilk gün bir güzel döverler seni, boş bir araziden geçerken lavuğu indirirsin(öldürürsün) korkan olma korkutan ol kardeş, hır gür çıkarsa çıksın, haklıyken ezdirme kendini ben bunu diyorum, intikam almayı bil.. yoksa daha çok sorun yaşayacaksın.. veya yenilgiyi kabul edip taşınacaksın.

inancınızı bilmiyorum fakat benim inancım gereği ve bakmam gereken yükümlülüklerden dolayı hem dünyamı hem ahiretemi yakamam hapise giremem. bilmiyorum cinnet geçirirsem belki hepsini bir gecede .. belki insanız sonucda ama rabbim o noktaya getirmesin artık anlasınlar onlarada banada yazık olacak..

Ev alma komşu al atasözünü şimdi daha iyi idrak ediyorum.. daha önceki evin sahibininde neden gittiği belli oldu adamı canından bezdirmişler !

Madem şiddete karşısınız, aynı davranışla karşılık verin, gece gündüz son ses müzik açın hoplayın zıplayın evin içinde, birazda onlar rahatsız olsun yani en azından bunu bali yapın :D sizde telefonla bağıra bağıra konuşun ne yapıyorlarsa aynını yapın, kapına gelirse, siz yapıyorsunuz biz birşey diyormuyuz ayıp dersin olur biter :D

silahlar çekildikten sonra mermiler adres sormaz ben bunu bilir bunu söylerim eğer başkaldıracak gücün yoksa çekiliceksin kenara ya çekeceksin kahırlarını yada gidiceksin.

Madem şiddete karşısınız, aynı davranışla karşılık verin, gece gündüz son ses müzik açın hoplayın zıplayın evin içinde, birazda onlar rahatsız olsun yani en azından bunu bali yapın :D sizde telefonla bağıra bağıra konuşun ne yapıyorlarsa aynını yapın, kapına gelirse, siz yapıyorsunuz biz birşey diyormuyuz ayıp dersin olur biter :D

ailem rahatsız olur ve altımızdaki komşular bitek onlar yok malesef ve bu dediğinizi yapmıştım 2 saat boyunca sonses müzik açtım şunu dediklerini duydum apt boslugundan adam delirdi galiba .. haklılar delirtecekler en sonunda ve açtıgım şarkı deadmetaldi sadece höyküren adamlar felan fırsatını buldukça yapacağım artık kendi ailemi düşünmesem artık 1 hafta açarım hiç kapatmadan.

hala bir formül bulabilmiş değilim..

arkadaşlar istrse evinizi yaksın seni öldürmeden yada yakınını öldürmden bir inssan canı alınmaz yani öyle kolay birşey değil eğer daha herşeyi bitirmişseniz artık parapsikoloji olarak cinlerle uyarabilirsiniz :D cin gidip adama ''ben falanca kişinin hadimiyim yaptığın şeyden rahatsızlık duyuyorlar bunu kesmenizi öneririm '' desin :D

Merhaba, apartmanda oturuyorsunuz sanırım. Apartmanınızın yöneticisi var mı? Varsa yöneticiye şikayet ettiniz mi? Yönetici ne diyor bu durum için? Diğer komşularınızla konuştunuz mu?

Bence gizlice şkayet edin sanırım artık vatandaşa böyle haklar veriliyor böylece kalaşnikofa maruz kalmadan halledersiniz sorununuzu diye düşünüyorum :)

Saat 24:00dan sonra yapılan gürültüyü 155i arayarak şikayet edebilirsiniz.Yasal hakkınızdır bu,bu kadar basit çözümleri olan dünyevi şeyler için büyü yapmak uygun mu sizce?Bu kadar kolay mı herşey?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri