"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güçleri artırcak bir dövme ya da iyi anlamları olan dövme biliyor musunuz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hazarfen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hazarfen

Kayıtlı Üye
Güçleri artıracak bunların kullanılmasını kolaylastırıcak ya da iyilikle ilgili anlamları olan dövmeler biliyo musunuz? Dik kafalılık paylasımcılık ve inasanları , evreni butun kılan her seyi önemsemeyi.. Yok bu boyle olmıycak :D En iyisi siz bildiginiz anlamından hoslandıgınız dovmelerden bahseder misiniz ?

not: dini yorumlar yapıp konuyu kitlemeyin lütfen :)

sol oöuza yapıaln dövme neden insanı iyi hissettiriyo, acaba bilgisi olan varmı.
şahsen ben yapmıstım, gecici bir dövme , banamı öyle geldi yoksa , dövme hosuma gitti diyemi ,anlayamadım.
ama genel olarak dövme olduğu sürece arkadaşın bahsettiği gibi kendimi çok güçlü hissediyordum.

Belli bir ritüel yapmadıysan büyük ihtimal sana öyle gelmiştir. Sadece dövmeyi yaptırmayla tılsımı etkinleştirebileceğini sanmıyorum.

Güçleri artıracak bunların kullanılmasını kolaylastırıcak ya da iyilikle ilgili anlamları olan dövmeler biliyo musunuz? Dik kafalılık paylasımcılık ve inasanları , evreni butun kılan her seyi önemsemeyi.. Yok bu boyle olmıycak :D En iyisi siz bildiginiz anlamından hoslandıgınız dovmelerden bahseder misiniz ?

inek dövmesi :euro:

Ya ben bir adamda dövme görmüştüm vucudu full kaplıydı dövmelerle kafasında yoktu bir kollarında karnında sırtında bacaklarında vardı ve o dövme mayalarda bilginler içinmiş. O tarz vucut dövmeleri bilenler varmı adını yazarsanız sevinirim ?

başımda beni yargılıycak bir göz pek hoşuma gitmedi :) karakteristik özellikleri anlatan bi dövme daha iyi olabilir :)

karekterine göre değişir ama wedjatın gözününde anlamı vardır sanırım pek anlayamamışn

mesela ayı acımasızlığı
kuru kafa ölümü
aslan heybeti temsil ediyordu :sifone:

bence su elektronik aletlerde olan power simgesi(acma kapama dugmesinin simgesi) varya onu yaptir :) guc simgesi :)

Sizin mesaj okurken gözümde "trişula" canlandı
Şiva'nın 3 uçlu mızrağı, evreni ve tüm canlıları koruduğuna ve karşı gelenin yenileceğine inanılır. Trishula tattoos olarak görsellerden arayabilirsiniz .

benim gordugum goz tasfirlerinde aslan ayı yoktu sadece yılan ve yanlıs hatırlamıyosam bı akbaba vardı gozu tutan ve goz orantılı parcalardan olusuyodu mızrağın anlamı fena degilmiş baya iddalı hatta :)

Geri