Bu banada oluyor bununla ilgili konu acmistim yanliz degilmisim senin gozunin onune gelen goruntuler nedir anlatir misinGözümü kapattığımda rastgele alakasız görüntüler görüyorum önceden çoğunlukla şekiller falan görüyordum ama artık daha çok somut şeyler görüyorum ve ama 2-3 senedir bazı gördüğüm rüyalar çıkmaya başladı aynı zamanda dedemde annemde gördüğü rüyaları çoğunlukla gerçek olur
Ama görmediğim yerler tanımadığım kişileri görüyorum çoğunluklaNormaldir gün içinde fark etmeden gördüğünüz şeyleri beyin size yansıtır. Önemli olan istediğiniz şekli gözünüzün içinde yaratıp özelliklerini değiştirebilir olmanızdır.
Nasıl kapılar mesela detaylı anlatabilir misiniz?Soydan gelen bir yetenek üstüne düşerseniz daha farklı kapılar açılacaktır size, üstüne düşmezseniz ise hislerinizin yoğunlaştığı önemli anlarda bir nevi size yardımcı bazen de bela olacak bir yetenek.
Bazen bir mekan bazen bir yüzün bazı detayları bazen de hiç bilmediğim bir ortamda sanki bende ordaymışım gibi ama kimse beni fark etmiyor ve orda olan olayları izleyebiliyorum bir filmin içindeymiş gibiBu banada oluyor bununla ilgili konu acmistim yanliz degilmisim senin gozunin onune gelen goruntuler nedir anlatir misin
şöyle ki gerçek hayatta görmediğini sandığın yerler senin haberin olmadan beynine kayıt tutuluyor dediğim gibi normaldir.Ama görmediğim yerler tanımadığım kişileri görüyorum çoğunlukla
Katılıyorum, daha önce görmediğiniz şeyleri net olarak almazsanız. Mesela kızıl saçlı bir kadın imgesi görebilirsiniz ama o kişinin yüzünü görmeniz için daha önce fiziki olarak görmüş olmanız lazım. Rüyalarımızda bize yabancı gelen insanlar veya eşyalar aynı şekildedir. Onu rüyanızda görüyorsanız bilinçaltınız kayıt etmiş demektir. Yıllarca sokaklarda veya televizyonda çeşitli insanlar gördüğünüzü varsayarsak, bu o kadar zor bir şey değildir.şöyle ki gerçek hayatta görmediğini sandığın yerler senin haberin olmadan beynine kayıt tutuluyor dediğim gibi normaldir.