"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gözlerimmmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratsavci

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar

sorun çok kısa sorun şu ki gözlerım seyırıyor devamlı ama sol gozum meselaa seyırdıgınde kotu bısıy olur sag seyırdıgınde ıyı bıısy ancak bunun sebebı gercekten onceden gelen bır uyarımı yoksa ben kendımı kotu bısıy olcak dıye şartlandırmamdanmı kaynaklanıyor. saglık olarak arastırdıgımda ise uykusuzluktanmış basit bişiy gibi gozukebılır ancak sol gozume o sekılde ınandıgım ıcın gerçekten psıkolojım bozuluyo nolucak dıye..

merhaba arkadaşlar

sorun çok kısa sorun şu ki gözlerım seyırıyor devamlı ama sol gozum meselaa seyırdıgınde kotu bısıy olur sag seyırdıgınde ıyı bıısy ancak bunun sebebı gercekten onceden gelen bır uyarımı yoksa ben kendımı kotu bısıy olcak dıye şartlandırmamdanmı kaynaklanıyor. saglık olarak arastırdıgımda ise uykusuzluktanmış basit bişiy gibi gozukebılır ancak sol gozume o sekılde ınandıgım ıcın gerçekten psıkolojım bozuluyo nolucak dıye..

Paranormal bir olaya benzemiyor. Herkesin gözleri arada sırada seğirir. Uzun süreli seğirmeler de olur. O yüzden doktora gitmelisiniz. Uykusuzluk,gözün fazla yorulması vb. gibi sebeplerden dolayı seğirmeler olur.

bende oyle dusunuyorum ama seyırmede bısıy yasamam tesadufmu yoksa kendımı kosullandırdıgım ıcınmı oluyor ?

ben kuantum enerjisine inanıyorum ve Einstein'ın bir sözü vardır "Hayat bir enerjidir siz hangi enerji seviyesine kendinizi ayarlarsanız o gerçekleşir" böyleydi sanırım söz neyse bu yüzden benim görüşüm "toplum arasında sol taraf kötülükle sağ taraf ise iyilik olmak üzere gösterilir yani bir işi yapıcakken sağ ayakla girmek sağ el işe iş yapmak yahut sol ayakla tuvalete girmek sol elle taharet yapmak gibi gibi. bu yüzden insan kendini burda bir kere şartlamıştır. Sol tarafında bir kaşıntı bir kulak çınlamasıda yahu sol gözün seğirmesi beynin sana oyun oynayıp kötü bir şey olacak demesidir. Benimde gözüm çok seğirir bu yüzden tavsiyem doktora gitmen çünkü aşırı yorgunluktan oluyor"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri