"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Göze hoş görünme ve akıl çelme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mystica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mystica

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar çok çekici ve cezbedici görünmek ve tüm bakışları üzerime çekmek ve istediğim kişiyi elde etmek için bana yardımcı olacak bir büyü arıyorum !:nopity:

Sİtede enokyan dilinde yazılmış dikkat çekme büyüsü vardı. Ona baktınız mı acaba? belki işinize yarayabilir..

banada dikkatleri üzerimden çekecek bişy lazım arkadaşlar şaka yapmıyorum güzel olmadığıma inanıyorum (ki değilim de), girdiğim her iş yerinde, gittiğim her ortamda, hatta her randevumda kene gibi yapışıyorlar ve de kendileri de hallerine şaşırıyorlar sende fena bişy var çekiyor diyorlar. Hatta durumum okadar vahim ki heryerde bana böcekler bile gelir , kimseye gelmezler bana gelirler, Herkese saldıran bekçi köpeklerini bilirsiniz herkese saldırırlar neredeyse onlar bile beni daha ilk görüşlerinde sakinleşiyorlar (tabi bana karşı), Herkesten çekinen küçük çocukları bilirsiniz, biri kucağına alınca veya yaklaşınca ağlayanları söylüyorum, onlar da aynı şekilde etrafımdan ayrılmazlar ablaa abaaaaa diye gülücükler saçıyorlar , şimdi konuyu görünce bilirkişilerden yorum istemek geldi aklıma.

banada dikkatleri üzerimden çekecek bişy lazım arkadaşlar şaka yapmıyorum güzel olmadığıma inanıyorum (ki değilim de), girdiğim her iş yerinde, gittiğim her ortamda, hatta her randevumda kene gibi yapışıyorlar ve de kendileri de hallerine şaşırıyorlar sende fena bişy var çekiyor diyorlar. Hatta durumum okadar vahim ki heryerde bana böcekler bile gelir , kimseye gelmezler bana gelirler, Herkese saldıran bekçi köpeklerini bilirsiniz herkese saldırırlar neredeyse onlar bile beni daha ilk görüşlerinde sakinleşiyorlar (tabi bana karşı), Herkesten çekinen küçük çocukları bilirsiniz, biri kucağına alınca veya yaklaşınca ağlayanları söylüyorum, onlar da aynı şekilde etrafımdan ayrılmazlar ablaa abaaaaa diye gülücükler saçıyorlar , şimdi konuyu görünce bilirkişilerden yorum istemek geldi aklıma.
Evet buna yönelik uygulama ve çalışmalar var.

bazı yazıları okuyunca şaşırıyorum.yanlış mı anlıyorum yada düşünüyorum diye.forumda gezinirken daha kendime ne katabilirim ne öğrenebilirim yada kendi çapımızda yaptığımız çalışmalarda öze nasıl ulaşırım,dil terbiyemi nasıl yaparım insanlara nasıl yardımcı olabilirim,şifaya nasıl vesile olabilirim vb ..şeyleri düşünürken insanlar çekici görünmek yada kız tavlamak için nasıl büyü yapabilir diye mi soruyorlar.Bu kadar mı ,bumudur?hepimizin mutlaka ki sorunları vardır her şeyde büyüye mi başvuralım.bu kadar kolay ve tehlikeli olmamalı seçimlerimiz ve çözüm arayışlarımız.
Çok özür diliyorum arkadaşlardan bu tercih meselesidir.(yada yanlış anlamış olabilirim)Yanlızca düşüncemi paylaşmak istedim,

Geri