"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Göz bebeği büyüklüğü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stark1776

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, ben bir şeyi merak ediyorum, benim göz bebeklerim biraz fazla büyük. Acaba bu göz bebeklerinin psişik enerjiyle ya da ne bileyim başka bir olayla ilgisi var mıdır ? Şimdiden teşekkürler. :)

Göz bebeği karanlıkta büyür, ışıkta küçülür. sen sakın karanlıkta,loş odada bakmış olmayasın gözlerine :p o yüzden büyük görünmüştür ;)

Göz bebeği büyüklüğü bazı dönemsel rahatsızlıklar ya da doğumsal bir göz sorunundan kaynaklı olabilir.Şuan ismini hatırlayamadığım bir hastalık sonucu, gözü renkli olmasına rağmen neredeyse çizgi halinde duran bir tanıdığım vardı, psişik hiç bir yatkınlığı da yoktu. Güneş ışığı da küçülme sağlamıyordu. Sizde bu durum sürekli mi dönemsel mi göz doktoruna danıştınız mı?

Psişik olarak sorarsanız, yeteneklerinizin olup olmadığını, siz kendiniz deneyimlemiş olmalıydınız. Yani durumdan sonuç çıkartılmaz paranormal işlerde, varsa mutlaka siz bilir deneyimlersiniz, yoksa da fiziksel bir durumun katkısı olmayacaktır.

Sevgiyle...

Açıkçası koma ve bilinç değişikliği olan hastalarda ilk bakılan ışık refleksidir. Gözleriniz ışığa tepki vermiyorsa bir baktırın normal değil, hiç duymamış olsam da belki doğuştan gelen birşey olabilir. Genellikle olansa beyin sapı lezyonlarıdır, tabi gözbebeklerin boyutu hiç değişmiyorsa. Son zamanlarda ne kadar çok duyar olduk herşeyin parapsikolojiyle ilişkilendirilmesini. Konu açarken biraz daha hassas olunmalı benim kanaatimce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri