Aslında söylediklernizin hepsini yer yer görüyorum siyah var. Beyaz var yüzü gözüken gözükmeyenBir şey(ler) soracağım... Yüzleri var mı yok mu? Yüzleri varsa cirkinler mi, yoksa siz onları güzel olarak mı görüyorsunuz? Silüet, gölge yahut duman olarak mı görüyorsunuz? Yoksa insansı bedenlerle mı? Gördüğünüz şeyler siyah mı? Siyah insanlara mı benziyorlar?
Kendini belli etmek istemiyor olabilirler mi?görüşü açık kimse yok galiba
Yada öyle kimseler yoktur xp yada arkadaşımız yardımı hak eden biri değildir. Yadaaaa enerjileri tükenmiş, pilleri bitmiştir. Yadaaa çok daha önemli işleri vardır. Klavye başında hayal kurmak ve üstün görünmek gibi.Kendini belli etmek istemiyor olabilirler mi?
Kont dünden beri yazdığın şeyleri takip ediyorum. Görmediğin , bilmediğin ve yaşamadığın şeyler hakkında yorum yapmaya bayılıyorsunYada öyle kimseler yoktur xp yada arkadaşımız yardımı hak eden biri değildir. Yadaaaa enerjileri tükenmiş, pilleri bitmiştir. Yadaaa çok daha önemli işleri vardır. Klavye başında hayal kurmak ve üstün görünmek gibi.
Öyle ise ne olacak kanka çarpar mısınız ? Yamulur muyurm ?enerjimi mi sömürürsünüz? Hadi bir gerçeklik bekliyorum arkadaşlar sizden.Kont dünden beri yazdığın şeyleri takip ediyorum. Görmediğin , bilmediğin ve yaşamadığın şeyler hakkında yorum yapmaya bayılıyorsun![]()
Bence senin psikolojik destek alman gerekiyorÖyle ise ne olacak kanka çarpar mısınız ? Yamulur muyurm ?enerjimi mi sömürürsünüz? Hadi bir gerçeklik bekliyorum arkadaşlar sizden.
Bence senin psikolojik destek alman gerekiyor![]()