Görünmez Olmak İçin-2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İnanc1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İnanc1

Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar düşmanınıza veya karşılaşmak istemediğiniz birine görünmez olmak önünden geçseniz de göremez ama bu ayeti okuduktan sonra Hz. İbrahim gibi tevekkül edeceksiniz Rabbinize güveneceksiniz şüphe olursa olmaz : Bediüzzaman efendimizin okuyup yaşadığı bir olaydır

ve cealna mim beyni eydiyhim seddev vemin halfihimsedden feağşeynehüm fehüm la yubsirun..

(Hem önlerinden bir sedd ve arkalarından bir sedd çekmişiz, kendilerini sarmışızdır da baksalar da görmezler) Yasin suresi ayet 9. Rabbimin hikmet ve bereketi üzerinize olsun.

Kaynak:Risalei Nur Külliyatı

ilginç bir çalışma ama şaşırtıcı aslında bu asral seyehate giriyor sanırım görünmezlikden kasdınız astral demek istediniz.

Sn. "Warcraft" astral dedğildir. Ora da Hz. İbrahim'den bahsetti bu yöntemi aslında çok kişi bilir. Görünmezlik ayrı astral ayrı...

evet doğru söylüyor

Hz. Muhammed Filmini İzlersen Anlarsın

Ebu Leheb Ve Adamlari Hz. Muhammedin Evini Basmaya Gitmişlerdi

Hz. Muhammedde İçerdeydi BUnlarin Geldiğini Gördü Ve Yukardaki Ayeti Okuyarak

Allaha Güvendi.

Ve Ebu Leheb Ve Adamlari İçeri Girdğinde İse Hz. Muhammedi Göremediler.!!!

Sanırım karıştırdınız "CasperCrazy" müşrikler içeriye girdiğinde Hz. Ali vardı Hz. Muhammed yerine... Yada ben karıştırdım filmi diyorsanız Hz. Ali'dir.

İsterse dünyanın en iyi görünmezlik uygulaması olsun Allah'izin vermedikten sonra bir şey olmaz... Bu verilenler yapılınca, Allah ol demezse on kez yapılsın yine olmaz. Keramet de veren de Allah'tadır.

Arkadaşlar bu mucizeler peygamberlere özel bir mucize. yukardaki ayeti okuduğumuzda görünmez olacağız kaide yok Allah böyle birşeyi insanlara değil meleklere ve diğer varlıklara bahşetti.

Aklıma takıldı!Eğer saçmalarsam, affınıza sığınırım.
Mesela Ahmet,Mehmete olan borcundan dolayı Mehmet'in gözüne gözükmek istemiyor.
Ahmet'de bir alışveriş merkezinde Mehmet'le beraber olduğunu anlıyor.Ama Ahmet'in arkadaşları var yanında,onlara durumu anlatıp kaçamıyor.Mehmet'le karşılaşınca arkadaşlarına iyice mahcub olma stresi üzerine yükleniyor ve en sonunda Ahmet yukarıdaki ayeti okuyarak ve Allah'a tam tesliyet olarak dua ediyor.
Ama Mehmet'de günler öncesinden Allah'a tüm samimiyetiyle dua etmiş."Ahmeti göreyimde borcumu alayım,çok paraya sıkıştım"diye.
Şimdi ne olacak?

Görünmez olmazsin fakat karşidaki kiş seninle ilgilenmez yada kafasi karişir dalar o sirada sende geçer gidersin beyni bulanir bunun gibi olabiir haşa bizler peygamber değiliz kardeşlerim

Daha önce bunu duymuştum fakat sadece duanın yeterli olmadığını ve çeşitli uygulamaların da yapılması gerektiğini yazıyordu ben okuduklarımın yalancısıyım... Siz denediniz mi başarılı oldunuz mu ?

gorunmez olma uygulaması sıyah kedının kanıyla yazılan bır vefk var onu yazıp ustunude taşıyorsunuz bu uygulama eksıktır gorunmez oldum dıye gorunur şekılde dolaşırsınız sadece

hayır denemedım bu tarz uygulamaları eskıden defıne arayanlar kullanırmış gorunmemek ıçın defıne aramadıgımız agore gorunmezlık uygulamaları işimize yaramaz

bende bunu duymustum ama yasinin basından okuyup buraya kadar geldiğinde elinde bir avuç toprak olacak ve o toprağa doğru üfürüp düşmanına septiğinde düşmanın seni görmez benim bildiğim daha farklı

Geri