"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gördüğüm şeyler ne?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Afitap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Afitap

Kayıtlı Üye
Küçükken gökyüzüne baktığımda mikroskoptan bakınca hücreyi görürsünüz ya hani aynı onun şeklinde saydam yada baloncuğun içindeki yansıma renkleri gibi renkleri olan şekiller görürdüm. Son zamanlarda meleklerimle çalışmaya başladıktan beri aynı şekilleri yine görüyorum. Ve gökyüzünde sim gibi yere düşen şeyler görüyorum. Bunlar ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Havaya baktığımızda şeffaf renkte olan şekilsiz şeylerden mi bahsediyorsun ? Eğer onlardan bahsediyorsan her insan onu görüyor.İsmini bilmiyorum ama sanırım oksijendeki moleküller ile ilgiliydi.

Küçükken gökyüzüne baktığımda mikroskoptan bakınca hücreyi görürsünüz ya hani aynı onun şeklinde saydam yada baloncuğun içindeki yansıma renkleri gibi renkleri olan şekiller görürdüm. Son zamanlarda meleklerimle çalışmaya başladıktan beri aynı şekilleri yine görüyorum. Ve gökyüzünde sim gibi yere düşen şeyler görüyorum. Bunlar ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Korkulacak bir şey değil.Ya da parapsikolojik bir şey değil.Çoğu kişi görür onları. :) Bazen güneşten kaynaklanır görürsünüz,bazende gözden kaynaklanır. :)

O gördüğünüz şeyler kirpik uçlarınız. O noktaları sabit tutmaya çalışın, tutabilirsiniz. Sim dediginiz de günes isigindan yansıyan kirpik ucundaki tozcuklar. Ve gözbebegindeki hücreler. Dikkat kesilirseniz her zaman görürsünüz.

Böyle bir konu daha öncede açılmıştı gökyüzündeki o ufak parıltıları görmekle alakalı. Açık havada gökyüzüne baktığınızda görebilirsiniz aynı açık havada ellerinizi gökyüzüne doğru kaldırın ve ellerinize bakın ellerinizin etrafındada şeffaflık görebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri