"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gördüğüm şey ne olabilir?

telekinezi06

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Sitede ilk defa konu açıyorum umarım doğru yere açmışımdır. Uzatmadan konuya giriyorum. Dün annemin yanındaydım. Mutfakta su içmiştim odama dönüyordum. Giderken salona baktım babamın arkası dönüktü hareket etmişti bende bakıp yürüdüm. Odama doğru ilerlerken banyo kapısının açıldığını gördüm. Arkamı döndüğümde babam banyodan çıkmıştı. Dünden beri sürekli aklımda. Merak ediyorum. Sizce ne olabilir? Yardım ederseniz sevinirim.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Sitede ilk defa konu açıyorum umarım doğru yere açmışımdır. Uzatmadan konuya giriyorum. Dün annemin yanındaydım. Mutfakta su içmiştim odama dönüyordum. Giderken salona baktım babamın arkası dönüktü hareket etmişti bende bakıp yürüdüm. Odama doğru ilerlerken banyo kapısının açıldığını gördüm. Arkamı döndüğümde babam banyodan çıkmıştı. Dünden beri sürekli aklımda. Merak ediyorum. Sizce ne olabilir? Yardım ederseniz sevinirim.

Halüsinasyon olabilir. Kafanıza takmayın. Üstüne fazla gitmeyin. :)
Korkulacak bir olay da değil. Yok varlıktır felan deyip kafanızı karıştırmak ve sizi korkutmak istemem. Hem zaten varlıksa da bir şey olmaz. Bir zarar görmediğiniz süre kafanıza takmayın. Unutun. :)

Önceden yaşamış olduğum şeylerden dolayı biraz korktum. Yoksa böyle şeylerden pek korkan bir yapım yoktur. Sadece biraz panik:) Cevap için teşekkürler

Geri