sansa
Kayıtlı Üye
Merhaba herkese. Daha önce rüyalarımdan dolayı yine bir konu açmıştım. Geçmesi için çok yöntem denedim. Psikologa gittim, ibadet ederek çözüm aramaya giriştim ama ne yaptıysam olmuyor sanki günden güne daha da içine çekiliyorum olanların. Çok uzatmadan konuya gireyim. Şu an 22 yaşındayım 14 yaşından beri tuhaf rüyalar görüyordum ama bu sene o kadar çok gördüm ki artık rüyalarla yaşıyorum uyumak istemiyorum. 2-3 ay önce rüyalarımda nerde kalıyosam gece oranın banyosunda olduğumu ve bir şeye secde ettiğimi görüyordum ve bunu öyle büyük istekle yapıyordum ki uyanınca banyoya gitmemek için kendimi zor tutuyordum. Aylardır bu devam ederken geçen gün rüyamda bir varlıkla ilişkiye girdiğimi gördüm onunla sohbet ettim ve evlendiğimizi gördüm. Sofralarına oturup garip yemeklerinden yedim ve uyandığımda o yemeklerin tadı hala ağzımdaydı. Artık bu rüyalardan kurtulmak istiyorum lütfen ne yapabilirim bilmiyorum tanıdığım hoca yok. Pek de çözüm olarak görmüyorum zaten. Teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.