"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gördüğüm inanılmaz varlık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan marble
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

marble

Kayıtlı Üye
Bundan 2 yıl önce sabah uyandım biraz daha uyuyayım diye tekrar uykuya dalacak iken karanlığın içinden masmavi bir bulutumsu varlık geldi vücudu şekil almaya başladı mavi bir duman gözleri yakut kırmızısı ve alnında bir altıgen yemyeşil bir taş vardı sen kimsin diye sesim çıkıyor fakat duymadı beni sadece beni izledi bende onu sonra bir anda ayaklandım anlam veremedim neydi bu

Uyanıp tekrar uykuya dalma sırasında beyinde ki kimyasallar en yoğun noktadadır. Beyin yeterli enerjiyi aldığından uyanık kalabilir ancak uyku ve rüya tekrar tetiklendiğinden gerçekle karışırık rüya görme durumu olabilir. Bu rüya genellikle 3-5 saniye sürer ve Birşeylerin ters olduğunu anladığında beyin birden uyanır. Sık görülen bir durumdur genelde uyandıktan sonra tekrar dalarken olur korkulacak bir şey yok

Bundan 2 yıl önce sabah uyandım biraz daha uyuyayım diye tekrar uykuya dalacak iken karanlığın içinden masmavi bir bulutumsu varlık geldi vücudu şekil almaya başladı mavi bir duman gözleri yakut kırmızısı ve alnında bir altıgen yemyeşil bir taş vardı sen kimsin diye sesim çıkıyor fakat duymadı beni sadece beni izledi bende onu sonra bir anda ayaklandım anlam veremedim neydi bu
Benim fikrime göre böyle konular gerçektir. Eğer arkadaşın dediğine inanırsan, bundan sonra olacak her şeyde, "bu rastlantı ya" gibisinden düşünebilirsin. Bence sen uyanıktın ve görünce şok yaşadın. İlk defa yaşadığın için seslenemedin.
"En tehlikeli şey, senin yaşadığın durumu insanların anlayamamasından dolayı, fiziksel mekanlara ve sadece realist olaylara sığdırması, seni uzaklaştırmasıdır."

Benim fikrime göre böyle konular gerçektir. Eğer arkadaşın dediğine inanırsan, bundan sonra olacak her şeyde, "bu rastlantı ya" gibisinden düşünebilirsin. Bence sen uyanıktın ve görünce şok yaşadın. İlk defa yaşadığın için seslenemedin.
"En tehlikeli şey, senin yaşadığın durumu insanların anlayamamasından dolayı, fiziksel mekanlara ve sadece realist olaylara sığdırması, seni uzaklaştırmasıdır."
Bazı olaylar yaşandığı koşullar neticisinde mantıklı bir şekilde izah edilebilir. Bu bilinen bir olaydır ve zatımca mücerrebdir. Herşeyi paranormale yormamak lazım. Paranormal var mıdır? Kesinlikle.

Uyku ile uyanıklık arası görülmüş bir rüya çoğu zaman hepimiz yaşarız bu vakaları

Geri