ismilazımolmayan
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba dün gece bir rüya gördüm çok garip geldi etkisinden hala kurtulamadım ve bilinçaltımın bana ne mesaj vermek istediğini anlayamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Öncelikle üç rüya gördüm üçü de aynı konseptteydi ilkinde bir akıl hastanesindeydim bir odadaydım ve üstümde hasta kıyafeti vardı oda oldukça eski fakat bakımlı sayılabilecek derecede temizdi odanın kapısı hafif aralıktı ve koridorun sonunda yarı çıplak ve zincirlere bağlı birisi benim odama dikenli demir toplar atıyordu ben bunu görünce korunmak için kapımı kapatmaya çalışıyordum fakat kapı kapanmıyordu bir süre sonra oldukça iri yapılı bir hasta bakıcı bu kişiyi zincirlerinden kurtarıp kelepçeleyip götürdü sonra uyandım biraz su içtim tekrar uykuya daldım ikinci rüyada yine aynı odadaydım bu sefer komodinin üstünde yemek tepsisi vardı kendi kendime ben deli değilim benim burada ne işim var buraya nasıl geldim tarzında şeyler söyleyip bi çıkar yol arıyordum daha sonra bu tepsiyi buraya bi görevli getirdi ve yine almaya bir görevli gelecek diye düşünüp görevlilerden yardım ister tarzda bi mesajı tırnaklarımla tepsiye kazıyordum daha sonra tekrar uyanıp tekrar uyudum son rüyada ise evimdeydim annem ve ablam ile birlikte evimde hiç tanımadığım akıl hastası olduğunu düşündüğüm biri vardı ben çok rahatsızdım o kişiden fakat annem ve ablam gayet rahatlardı ben sürekli o kızı göndermeye çalışıyordum fakat gitmiyordu daha sonra akıl hastası olan kız benim yatağıma yatıyordu ve ben de onu seviyormuş gibi yapıp canını yakıyordum daha sonra balkonda anneme bu kızın evden gitmesi gerektiğini söylüyordum annem de nasıl göndericez tarzında konuşuyordu akıl hastanesinde tepsiye yazdığım mesajdan bahsettim anneme git görevlilerden yemek iste o şekilde yine tepsiye mesaj yazıp yollayalım gelip kızı alsınlar diyordum ve balkondan çıkarken kızın bizi dinlediğini ve ilk rüyamda bana dikenli demir top fırlatan kişinin bana baktığı gibi baktığını görüyordum sizce bu rüya neyin nesidir tabiri nedir