"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gölgeler kitabı kimde var?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yazgıt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yazgıt

Kayıtlı Üye
Merhaba Gizli Mabet üyeleri, Gölgeler kitabının Türkçe mealinin pdf'si olan aşağıya linkini bırakabilirmi?

Şimdide teşekkürler

Sanırım sen kara büyülerin olduğu kitabı arıyorsun. Bu sitede o kadar kadim bir kitaba erişimi olan biri olsaydı sanırım paylaşmazdı. Çok ilkel ve güçlü büyüler başa çıkılması oldukça güçtür.
Kara büyülerin olduğu hangi kitap. Yüzlerce karanlık ekole ait eser Şuan ulaşabilir konumda.
gölgeler kitabı Kara ya da ak diye ayrılmıyor. Kişisel ritüelleri içerir. Yani bir kitap adı değil o. Majisyenin kendi yazdığı notlarına verilen isim.

Kara büyülerin olduğu hangi kitap. Yüzlerce karanlık ekole ait eser Şuan ulaşabilir konumda.
gölgeler kitabı Kara ya da ak diye ayrılmıyor. Kişisel ritüelleri içerir. Yani bir kitap adı değil o. Majisyenin kendi yazdığı notlarına verilen isim.

Gölgeler kitabı bireyseldir kişiler kendileri yazar başkaları ile paylaşılmaz.
Hocam peki sizde 3cü göz eğitimi kitap felan varmı yazar veya kitap ismi farketmez varsa rica etsem linkini felan atarmısınız?

Benim bildigim golgeler kitabi, kisi kendi ruyalarini takip etmek icin ruyalarini yazar. Kisisel parapsikolji deneyimlerini ve notlarini yazar. Bi de buyu notlari alir diye biliyorum.

Gölgeler kitabı arıyorsunuz yani? Forumda biri vardı mabet üyelerini tek tek elden geçiriyordu, özellikle kadınlarını... o nedenle muhtemelen epey kabarık bir gölgeler kitabı da var. Hatta dijital olarak kaydediyordu evet evet.
Sizinle paylaşır mı bilmem ama kız olduğunuza dair ışık yakarsanız en azından kitabın içeriğine girme şansı elde edebilirsiniz (!)

Geri