"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gokyuzunden inen garip varlik

ArafBenim

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şoka uğramış gibiyim az önce daha 5 dakika bile olmadi gökyüzünden kanatlı bembeyaz devasa birşey indi. Görebildiğim tek sey bir binadan daha büyük ve bembeyaz kanatları olduğuydu nedir bu ? Şoka geçirdik annemle beraber. Istanbul da anadolu yakasinda oturuyorum gören baska biri var mi ? Ne olabilir sizce. Istanbul da birseyler oluyor gibi hissediyorum.

Arkadaşlar şoka uğramış gibiyim az önce daha 5 dakika bile olmadi gökyüzünden kanatlı bembeyaz devasa birşey indi. Görebildiğim tek sey bir binadan daha büyük ve bembeyaz kanatları olduğuydu nedir bu ? Şoka geçirdik annemle beraber. Istanbul da anadolu yakasinda oturuyorum gören baska biri var mi ? Ne olabilir sizce. Istanbul da birseyler oluyor gibi hissediyorum.

Biraz daha tarif edebilirmisiniz? Mekanik bir şey mi yoksa canlı gibimiydi?

Bende istanbul anadolu yakasındayım tüh göremedim ya , ama kesin bi çalışma filandır bişey yapıyorlar dır hadş tek sen görsen tamam da . ben de geceb yıl gece vakti gökyüzünde alev topu gördüm hızlı gitti belki meteor filandor ama çok ilginçti
Çalışma ile ne alakasi var anlayamadim. Biraz açabilir misiniz rica etsem.

Geri