glfm
Kayıtlı Üye
merhaba bugün gördüğüm bi rüyanın etkisinde kaldım rüyalar sanki bağlantılı ama düşününce bi okadarda bağlantısız sanki.İlk rüyamda yurt gibi bi yerde başlıyor öğrenci yurdu ben orada uyarken (daha önce bi kaç kez daha oldu farklı yorumlar şeklinde)bana bi varlık görünmeden müdale ediyor dediğim gibi farklı şekillerde aynısı rüyalarımda devamlı oldu; varlık bana gücüyle müdehale ediyor büyük bir korkuyla anneme bağrıyorum zor güç..sonra kuran-ı kerime sarılarak uyuyorum daha sonra yurdun odasından çıkınca okul oluyor (ben zaten şu sıralar yeni bi okul için sınavlara çalışıyorum) sergi varmış ben koştura koştura sergide giyeceğim elbisemi ve tasarımlarımı arıyorum siyah uzun bi elbisemi çıkarıp gösteriyorum bunu giyicem diye bunu giyemezsin diyorlar bana ama uzun diyorum giydirmiyorlar ben bu telaş içindeyken bi uçakla başka bi alana geçiyorum(uçağı görmedim ama uçakdan inmiş gibi) asasörden çıkıp çok yüksek bi binaya çıkıyorum sanki dağın tepesi aşağı bakamıyorum yüksek mevkili biyer türkiyenin sesiyle ünlü sanatçılarını görüyorum,oturuyoruz dışarısı soğuk ama zaten aşağıda bakamıyorum çok yüksek.sonrası tuaf ve saçma birisi aşağıda bense balon gibi gökyüzünde aşağıdaki kişi koşuyor elindeki ipde ben bağlıyım gökyüzünde uçarak yürüyorum sanki ,yani yukarıdan ilerliyorum düz mesafede. lütfen yorumlayın rüyamı çok kafama takıldı şimdiden çok teşekkürederim